Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történne a testemmel ha...

Mi történne a testemmel ha 1-2 hétig nem ennék, csak innék?

Figyelt kérdés
Egyszer volt hogy 3 és fél napig nem ettem és 3 kiló lement rólam. Miközben csak 65 voltam... és még többet fogytam, nőttem na és 58 lettem... azóta is tartom (kb. 1 éve). Na és kíváncsi lennék hogy ha 1-2 hétig nem ennék akkor mi történne a testemmel? Honnan fogynék? Mert alapból azt hiszem arcból, kézből és hasból fogytam akkoriban. De hogy most? és Mennyire látszódna jobban? Ha valaki tud küldjön képet is mert az most a legfontosabb... és mielőtt jönnének az okoskodók hogy tuti egy kis pi... aki fogyni akar stb.... meg hogy így nem lesz jó alakom... Most szólók hogy a "jó alak" nekem most csak 2. a listámon. :) Szóval elsőnek legalább 10-15 kiló fogyás amitől vékony, nyúlánk alakom lesz majd 2. Kicsit jobb idomok. :) azaz majd én tudom hogy csinálok magamnak formás feneket. :) Na de ebbe nincs semmi ...ság csak tisztázni akartam. Aki segít annak előre is köszönöm!

#fogyás #evés nélkül
2016. nov. 13. 01:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Közvetlen utána ilyen alakod lesz:

[link]

[link]

Egy év múlva kb. ilyen:

[link]

[link]

2016. nov. 13. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Hány centihez akarsz 43-48kg lenni?

Formás feneket gondolom implantátummal hoznád össze, nem? Vagy tényleg fogsz majd olyan sok fehérjét bevinni, hogy izomból is megépülhessen?

2016. nov. 13. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Felesleges ilyenben gondolkodni.

3 és fél nap nemevéssel pont kiszartad a béltartalmadat. Az legalább 3 kiló.

Kezdj el sportolni. Ahogy épül az izom, megy majd le a háj, és egyébként 5-10 kg plusz zsírral is baromi jól lehet kinézni, ha alatta megvan az izom.

Ha mozgással fogysz, akkor kilóra nem fogsz változni egy jó darabig, csak térfogatra, és formára. Az izom sűrűsége kb. 4-szerese a zsírénak.

2016. nov. 14. 20:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Aki hülye, haljon meg.
2016. nov. 15. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!