Én nálam nem volt ilyen, pedig én két dobozzal is elszivtam. Nálad valami idegi probléma lehet.
2016. okt. 14. 06:56
2/12 anonim válasza:
A kettö közt nincs összefüggés, falásrohamok olyanoknál vannak, akik indokot keresnek arra, hogy zabálhassanak ész nélkül.
A cigit abbahagyni lehet enélkül is, egyszerüen foglald el magad értelmes módon.
2016. okt. 14. 07:09
3/12 anonim válasza:
Nagy önuralommal elkerülöd a falásrohamokat. Ha viszont úgy érzed, 1 hét zabálás után szó szerint betegre eszed magad (nálam ez 1-2 nap volt), utána kívánni se fogod az ételt. Adj magadnak egy kis időt, "tombold" csak ki magad. Amúgy sportolhatnál többet, hogy egy kicsit kompenzáld a sok evést, ilyenkor úgyis több energiád van.
2016. okt. 14. 07:16
4/12 anonim válasza:
Semeddig, nincs falási roham, pusztán akaratgyenge emberek, akiknek bele kell ideologizálnia mindenbe valamit, hogy megmagyarázza, mit miért csinál...
Ez a most szoktam le, tehát zabálok mert hiánycselekvés egy szánalmas hülyeség...
Én életmódváltással együtt szoktam le a cigiről, 45kg-ot fogytam...
2016. okt. 14. 07:22
5/12 anonim válasza:
Nálam kb 1 hétig tartott.
2016. okt. 14. 08:34
6/12 anonim válasza:
A nikotin hianya hasonlo erzest valt ki, mint az ehseg, ezert hiheted azt, hogy falnod kell. Nem kell. Nem ehseget erzel, hanem a nikotin hianyat.
Jo hir, hogy a nikotintol valo fuggosegtol 2 het alatt meg lehet szabadulni. Ha utana is zabalsz, akkor annak mar teljesen mas oka van.
Javaslom, hogy olvasd el Allen Carr: Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok! c. konyvet, sokat segitett nekem is!
2016. okt. 14. 09:28
7/12 anonim válasza:
Örökké.
2016. okt. 14. 09:45
8/12 anonim válasza:
5 év napi 1 doboz után tettem le a cigit 3-4 eve, nem volt falasi rohamom, sőt a megnövekedett energia szint miatt sokkal jobban tudtam tartani a fix kclaos diétám. Nem hárítani kell es mas tényezőket hibáztatni, hanem egyszeruen a zabálást is abba kene hagyni mint a cigit...
2016. okt. 14. 10:46
9/12 anonim válasza:
Nalam kb masfel honapig tartott amikor folyton ennem kellett de utana helyreallt minden
2016. okt. 14. 11:09
10/12 A kérdező kommentje:
Hát nem épp bennem van a hiba..akivel eddig beszéltem mind hízott öt..tíz..húsz kilókat...lehet nem velem van a baj??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!