Lelassult emesztessel mit lehet kezdeni? 2 es fel honapja dietazom, kabe 1 honapja leallt a fogyasom.
Nagyon ugy velem, hogy a lelassult emesztesem miatt nem fogyok, van hogy 3-4 naponta tudok csak wecere menni.
Sok mindent kiprobaltam, utifu maghej, sok gyumolcs, sok viz, mozgas, rostok fogyasztasa, Mira glaubersos gyogyviz, zoldarpa...
Es semmi nem segit.
Ez igy ordogi kor sajnos, mert ha lassu az emesztesem akkor nem fogyok...
Lehet, hogy azért állt le, mert már nem kell fogynod. A súlyodat, magasságodat nem árultad el. Vagy mivel fogytál, kevesebb kalóriára van szükséged, ergo csökkentened kell a bevitelt, vagy több mozgás kell.
Székrekedést okozhat valamilyen étel, amit eszel. Én például hiába ettem zöldséget, gyümölcsöt minden nap, a lisztből készült ételek miatt állandóan székrekedésem volt. Persze okozhatja sok minden más is, van, akinél a tejtermékek, vagy a keményítő okoznak ilyet, illetve a pajzsmirigy-alulműködés is bejátszhat, amit már említettek, de az is összefügg a táplálkozással.
Az általad felsoroltakon kívül segíthetnek az apró magok (lenmag stb.), probiotikum, emésztést segítő gyógyteák, erjesztett ételek (savanyított zöldségek, natúr joghurt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!