Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -26kg eddig de most lelassult,...

-26kg eddig de most lelassult, miert?

Figyelt kérdés
marcius ota fogyozom, eddig 26kilot fogytam, de most valahogy lelasult, novemberi honapba csak 400grammot fogytam..etrendem az tobbnyire csak hus es zoldseg, mostanaba eszek citrusféléket de tésztakat semmilyent.néha dio mandula lenmag es tokmag.nagyjabol ennyi.igaz keves vizet iszom, annak ellenere, hogy sokat futok es bicozom valahogy nem szomjazom meg még akkor sem.mit kellene tenni hogy porogjenek ujra a kilok lefele?
2015. dec. 1. 08:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Normális. Vannak pontok, mikor stagnál. Csináld tovább, majd beindul újra. (Lehet, hogy 1 hónap, de ne add fel.)
2015. dec. 1. 09:23
 2/19 anonim ***** válasza:
Most a fényszegény hónapokban ez megszokott, legyél többet fényben. Egyébként meg valószínűleg közeledsz az egyensúlyi állapothoz, mert ugye 0-ra nem tudsz fogyni és a fogyási ütem is aszimptotikusan közelít az egyensúlyhoz.
2015. dec. 1. 09:36
 3/19 A kérdező kommentje:
160cm vagyok es most mar 84kg de még messze a vége, persze nem adom fel ha mar eddig is eljutottam...de valahogy lelombozodok a mérések utan, pedig mindent megteszek a sikerért.
2015. dec. 1. 11:29
 4/19 anonim ***** válasza:

Egyrészt vannak ilyen korszakok állítólag (én nem tudom, én ritkán tudok kalóriadeficitben enni, akkor pedig fogyok. másokra mindenféle dolog hat, komplikált dolog ez).

Másrészt nem tudom, mennyivel csökkentetted a bevitelt vagy növelted a mozgást az utóbbi időben, de nyilván nem tudsz már úgy fogyni ugyanannyival, mint rég. Ezt én is tapasztaltam a 20 kiló fogyásom alatt s most is, amikor már nem tudok deficitben enni jelentősebb mennyiségű mozgás nélkül. Régen a jelen szinttel lazán, stabilan fogytam, ha nem is nagyon gyorsan. Csak mert a test energiaigénye lecsökken, ez az éhségen nem feltétlenül jelenik meg, talán mert közeledünk a testünk szerint ideális súlyhoz és egyesek szervezete ilyenkor nem támogatja a fogyást. Fényből nem tud élni, hát éhségjeleket ad deficitben, ha nem rázzuk át alaposan. Aztán persze mások lazán fogynak vékonyra éhezés nélkül, ez már csak ilyen.

A víz fontos, akárhogyan, de igyál. Nem hiszem, hogy olyan nehéz néha legurítani egy pohárral, ha szomjas vagy, ha nem (van, aki kortyokat ajánl, de nekem nem jutna eszembe olyan gyakran inni, az biztos. a pohárnyi még eszembe jut, ha épp lent vagyok a konyhában, ahonnana fürdőszoba is nyílik. egyesek így kapcsolják össze, wc után egy pohár víz).

Úgyhogy türelem, ha elég keveset eszel, egyébként pedig több mozgás vagy kevesebb evés.

2015. dec. 1. 12:12
 5/19 Krisz85 ***** válasza:
volt olyan régen hogy tartósan 84 kg voltál,? mert akkor ez is az egyik oka, mindenesetre változatosabban diétázz és mozogj többet, de ne csalj, beindul az újra!
2015. dec. 1. 20:27
 6/19 anonim ***** válasza:
Dobj be 1 napot mikor megeszel kb 2000-2500 kcalt, legyen benn bőven szénhidrát, hogy újra beinduljon az anyagcseréd.
2015. dec. 1. 23:41
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem elég azt tudni mit eszel, azt is tudni kellene, hogy mennyit és miért...
2015. dec. 2. 08:08
 8/19 A kérdező kommentje:
fuu hat talan mikor fiatal voltam akkor lehettem tartosan 80-85kg kozt de mar arra nem emlekszem, mar 30eves vagyok :( reggelizni csak smoothie-t szokok fokent erdei gyumik meg feherjepor, de a gyumiket probalom valtozatosan enni..tizorau uzsi nincs..ebedre barmilyen husetelt elkeszitek-grillezve porkolt sutoben sutve...ma pl ebed csirkenek a felso es also combja grillezve lesz hozza pedig ilyen zoldsegkeverek-parolok ossze zoldborso kukorica repa karfiol karalabe cukkini paradicsom paprika hagyma(tudom van koztuk cukortartalmu nem kellene enni de nekem belefer) aztan mar csak vacsira eszek de sose azt amit ebedre ma vacsi az lecso lesz cukkiniva sok tojasfeherjevel..de mivel ejjel jarok aludni igy neha szokok gyumit enni este gréfruitot vagy kivi mandarin narancs..ilyeneket.a kajalas ennyi.
2015. dec. 2. 09:49
 9/19 A kérdező kommentje:
ha megeszek mondjuk egy atlagos pizzat sonka sajt olivabogyo akkor az meglesz 2000kcal hogy felporgessem a dolgokat?
2015. dec. 2. 09:50
 10/19 anonim ***** válasza:

Az alapanyagok kb jók, de a mennyiség is nagyon fontos... Csak akkor fogysz, ha kevesebb kcal-t fogyasztasz, mint amennyit elhasználsz... Hiába eszel totál egészségesen, ha nincs meg a kcal deficit, akkor semmi nem indokolja, hogy fogyj. Egyégként kerülsz mindent ami cukros, de gyümizel este, ami totál dugig van fruktózzal...:D

[link]

2015. dec. 2. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!