-26kg eddig de most lelassult, miert?
Egyrészt vannak ilyen korszakok állítólag (én nem tudom, én ritkán tudok kalóriadeficitben enni, akkor pedig fogyok. másokra mindenféle dolog hat, komplikált dolog ez).
Másrészt nem tudom, mennyivel csökkentetted a bevitelt vagy növelted a mozgást az utóbbi időben, de nyilván nem tudsz már úgy fogyni ugyanannyival, mint rég. Ezt én is tapasztaltam a 20 kiló fogyásom alatt s most is, amikor már nem tudok deficitben enni jelentősebb mennyiségű mozgás nélkül. Régen a jelen szinttel lazán, stabilan fogytam, ha nem is nagyon gyorsan. Csak mert a test energiaigénye lecsökken, ez az éhségen nem feltétlenül jelenik meg, talán mert közeledünk a testünk szerint ideális súlyhoz és egyesek szervezete ilyenkor nem támogatja a fogyást. Fényből nem tud élni, hát éhségjeleket ad deficitben, ha nem rázzuk át alaposan. Aztán persze mások lazán fogynak vékonyra éhezés nélkül, ez már csak ilyen.
A víz fontos, akárhogyan, de igyál. Nem hiszem, hogy olyan nehéz néha legurítani egy pohárral, ha szomjas vagy, ha nem (van, aki kortyokat ajánl, de nekem nem jutna eszembe olyan gyakran inni, az biztos. a pohárnyi még eszembe jut, ha épp lent vagyok a konyhában, ahonnana fürdőszoba is nyílik. egyesek így kapcsolják össze, wc után egy pohár víz).
Úgyhogy türelem, ha elég keveset eszel, egyébként pedig több mozgás vagy kevesebb evés.
Az alapanyagok kb jók, de a mennyiség is nagyon fontos... Csak akkor fogysz, ha kevesebb kcal-t fogyasztasz, mint amennyit elhasználsz... Hiába eszel totál egészségesen, ha nincs meg a kcal deficit, akkor semmi nem indokolja, hogy fogyj. Egyégként kerülsz mindent ami cukros, de gyümizel este, ami totál dugig van fruktózzal...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!