Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -26kg eddig de most lelassult,...

-26kg eddig de most lelassult, miert?

Figyelt kérdés
marcius ota fogyozom, eddig 26kilot fogytam, de most valahogy lelasult, novemberi honapba csak 400grammot fogytam..etrendem az tobbnyire csak hus es zoldseg, mostanaba eszek citrusféléket de tésztakat semmilyent.néha dio mandula lenmag es tokmag.nagyjabol ennyi.igaz keves vizet iszom, annak ellenere, hogy sokat futok es bicozom valahogy nem szomjazom meg még akkor sem.mit kellene tenni hogy porogjenek ujra a kilok lefele?
2015. dec. 1. 08:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
de en este bicajozok egy orat (szobabicaj) 35km/h sebesseggel 2es fokozaton masik este pedig futok fel orat felvaltva egy perc gyors egy perc kocogas..azonkivul tvnezes kozbe meg szokok sulyzozni is.na ha ezek a gyumi mellé nem csinalnak deficitet akkor az baj..
2015. dec. 2. 10:23
 12/19 Krisz85 ***** válasza:
nem, vegyél szépen egy digitális konyhai mérleget, tölts le a dietorganizer nevü ingyenes programot és vigyél be manuálisan is kajákat tápanyagértékekkel és szémold a kaját, az éteeket mérni kell
2015. dec. 3. 07:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Fura. Hacsak nem eszed az ételeidet kilószámra, fogynod kéne rendesen, egészen szolid ételeket eszel s valamit még mozogsz is...

Én nem mondom, hogy számolj, mert az szerintem nem embernek való s nem is attól fogy az ember (ja, mert én eszem, ha éhes vagyok, számok ide vagy oda... de ez a normális), de 1-2 napot azért megnézhetsz, kalória, makrotápanyagok mégis hogyan jönnek ki... Változtatni az étrenden, hátha bekavar valami, hallottam már sok olyan esetet, hogy valakit akadályozott a fogyásban valami étel vagy más dolog.

2015. dec. 3. 10:52
 14/19 A kérdező kommentje:
azert nem szamoltam a kaloriakat mert en igy szeretnék elni ezzel az eletmoddal, es nem szeretnem a tovabbi eletembe mindig kiszamolgatni a kaloriakat, persze elotte megneztem hogy minek mennyi kb a kaloria erteke, de zoldsegeknek ugysem sok meg gyumiknek se persze h nem eszek kiloszamra belluk, maximum hust, azt talan eszek, egy csibet naponta vagy kilo csirkemell..de azok is mindig dietasan elkeszitve..baratom azt mondja, hogy a edzestol van rajtam biztos izom, az nehezebb ezert amit lefogyok azt a izom miatt nem veszem eszre a merlegen...hat de en magamon se veszem eszre az izmot...hat akkor megprobalom a kaloriaszamolast ugy nez ki
2015. dec. 3. 15:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Ahogy már írtam, nem kell kalóriaszámolnod, de egy rövid ideig hasznos tud lenni.

Van, aki igenis eszik kilószámra gyümölcsöt, azért is fogalmaztam óvatosan...

Egy kiló csirkemell (jól értettem, napi szinten eszel ennyit?) durván sok, a testépítők is ezt mondanák a megfelelő témakörben... Fél kiló általában elég egy embernek, HA nem eszik sok más fehérjét. Természetesen az egyéni igények kicsit változnak, de ennyi nem kell, ha nem vagy százvalahány kilós szálkás izomember.

Azt határozottan észreveszi az ember, hogy izomtól vagy hájtól vastag... Plusz lehet testzsírszázalékot mérni, persze nem ráállós mérleggel.

2015. dec. 3. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:

" es nem szeretnem a tovabbi eletembe mindig kiszamolgatni a kaloriakat,"

fogyni akkor fogysz, ha kalória deficit van, ha te nem akarod kitapasztalni, hogy mekkora mennyiségű tápanyagtól vagy kcal deficitben, akkor az egész egy hatalmas nagy zsákbamacska... vagy abban leszel és fogysz, vagy nem... egyébként aki "számolja" a kaját az sem számolja a végtelenségig... az eleén még számoltam, mostanra nem kell számolnom, mivel azokból a kajákból amiket rendszeresen eszem, ránézésre meg tudom állapítani, mennyi szénhidrát, fehérje és zsír van bennük... de ehhez az kell, hogy 3-4-5-6 hónapon át számold... viszont, ha lusta vagy az egészhez, akkor felkészülhetsz rá, hogy "-26kg eddig de most lelassult, miert?" havonta újra meg újra kiírhatod ezt a kérdést, mert attól, hogy te lusta vagy a szervezetednek meghatározott mennyiségű kaja kell..

2015. dec. 3. 17:40
 17/19 A kérdező kommentje:
mar -27,7kgnel tartok hirtelen megugrott lehet vizet raktaroztam es bepanikoltam..de akkor is..eddig gyorsabban porogtek a kilok lefelé, valoszinuleg hozza kell szoknom hogy mar lassabb lesz. hat bizony van h megeszek egy kilo csirkemellet :D de olyankor mast nem eszek meg zoldseget se hozza..ilyen parolt fuszeres csirkemellre kell gondolni.
2015. dec. 3. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:

De akkor is túl sok a fehérje... Alkalmilag szerintem nem gond, de napi szinten feleslegesen drága és kicsit megterhelő a testnek, felesleges inzulinválasz meg ilyenek (nem tudom a csirke inzulinválaszát, de fehérje és zsírt sem eszel hozzá, nyilván határozottan van neki, főleg soknak. aztán ez lehet, hogy téged nem érdekel, nekem fontos, mert éhes leszek az inzulincibálástól).

Viszont az pozitív, hogy megint jobban megindult a fogyásod :) A lassabb fogyás is jó, a totális stagnálás a zavaró, vagy a kevés evés melletti hízás... A vége felé sokunk belassul, de kitartás és menni fog!

2015. dec. 3. 22:10
 19/19 A kérdező kommentje:
en csak az miatt eszem annyi hust mer valamilyen testepitos blogon azt olvastam, h ha fogyni akarok akkor hust hussal kellene enni, hat koltseges mulatsag az biztos..holnaptol majd akkor szamolom, utanna remellem rajovok h mi nem jo a szervezetnek mi sok vagy eppen kevés.
2015. dec. 3. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!