Miért tölt be soká a szerver?
Nem tudom jól fogalmaztam-e??
Google-nél,vagy mondjuk bármilyen oldalnál,balra,fenn forog a betöltendő oldal, nagyon sokáig-miért lassú???
Lent,meg olvasom,:hogy várakozás a szerverre!
Az egész gép lelassult.
Ccleanert használom,lemeztakarítót,szintén. Mi a baj??
Se a CCleaner, de a lemezkarbantartó nem takarítja el a kémprogramokat.
HitmanPro például.
Törölj mindent a böngészőből, ezt futtasd le, és jó lesz.
Elmondom eddig mit csináltam.
1./Lefutattam az Malwabytes programot!
2./Lefutattam az ESET NOD 32-es virusitót /találat.0-volt/
Ezekután még futassam a Hitman Pro-t-is???
Még ezzel összefügg, vagy sem.Ellopták a freemail cimemet.Nem tudom hogyan.Kéretlen levelek jönnek külfödről,de megfogja a spamszüröm-és KUKA!!!
Ezek után, még mit tehetek??
#3: te nem csak vírusirtókban nem vagy jártas, én azt mondanám, hogy semmiben nem vagy jártas...
Ilyet is csak az tud javasolni, aki azt hiszi, hogy ért a gépekhez, közbe meg a hozzáértők a háta mögött kiröhögik.
A CCleaner tönkre vághatja a rendszert akkor, ha hozzá nem értő kezek piszkálják. Attól, hogy egy program végzi a dolgát, amit beállítottak rajta, nem jelenti azt, hogy nem jó. Csak rosszul van beállítva.
Kérdező:
1. Az egy szar, nekem sose használt
2. A NOD vírusirtó, szart se csinál a kémprogramokkal
Annyi használhatót azért adott a #3-as, hogy: töröld le a chrome-ot, az ismeretlen programokat, utána futtasd le a HitmanPro-t, majd telepítsd vissza a chrome-ot.
Bár az is sokat segítene, ha nem akadékoskodnál, hanem megcsinálnád, amit leírtam az #1 válaszban. Nem csak annyit írtam, hogy futtasd le a programot.
"4/4 köszönöm válaszodat:-)
Amit irtál maximálisan egyetértek.Kap az ember néha olyan tanácsokat, amikre igy kell reagálni,mint Te azt tetted!!!
Én próblémám részben megoldodott. Malwabytes/ESET NOD/ - lefuttatás azért sokat segitett.A Chrom nem úgy áll,ahogy eredetileg,de nem nyúlok hozzá,mert elcseszhetem.Az én tudásom egy 100-as skálán,kb.30 körüli!!!
Én a kérdés feltevője: Én is jártam úgy mint te.Letöltöttem egy kiváló programot+rátelepedett virussal!!!!Alig tudtam megszabadulni tőle!!!
Aztán egy másik helyről letőltve,ma kiválóan használom..
Ccleaner-rel,lehet,hogy Te is igy jártál.Egy kiváló program
amit hetente lefuttatok és sok felesleges fájltól megszabadit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!