Milyen diétát ajánlotok? Most az van, hogy keveset eszem. Az nem jó? Kell valami diéta helyette? így nem elég?
Én magam állítottam össze a saját diétámat. Nem biztos, hogy hatásos, mert még csak egy hónapja kezdtem ( s nem is mindig sikerült betartanom), de a lényege, hogy
- napi 5 x eszek keveset (ebből a reggeli és az ebéd normális, a másik három csak gyümölcs, joghurt, tea vagy ilyesmi.
- kerülöm a túlevést (figyelem, hogy mikor vagyok tele és nem eszem magam dugig)
- kerülöm a cukros löttyöket (csak szénsavmentes
ásványvizet vagy üres teát iszom)
- nincs nasi, (süti csak hétvégén, egy-egy darabka (kis kocka csoki) délelőtt, ha már nagyon nem bírok magammal.
- minden nap próbálok minimum 20 percet mozogni
- s minél több folyadékot fogyasztani.
Már kellemesebben érzem magam, két kiló le is ment, de most megállt. Elkezdtem bicajozni, s a combom karcsúsodott, de lehet, hogy az izom növekedett és ezért nem fogyok.
Kitartást, bármit is választasz.
Sztem az,h. diétába fogtok felesleges. Először is, ha keveset esztek,azzal csak azt éritek el,h. a testetek raktározni kezd,és lehet,h. először lemegy pár kiló,de az csak a víz és egyéb káros anyagok. Utána pedig nem zsírt fogtok égetni (mivelhogy a szervezeted a nem kajálásból csak azt fogja fel,h. vész van,és raktározia kell,és ugyebár a zsírt fogja) hanem izomból fogtok fogyni. A diétát pedig egy idő után úgyis abbahagyjátok,mert ez így szokott leni, és utána visszajön.
Ja,és az,h. nem esztek szénhdrátot,meg zsírt, azt fogja eredményezni,h. legyengültök,így a sporot is kevésbé fogjátok bírni.
Szal sztem egyetek bármit,csak keveset. Ne lakjatok jól soha,csak épphogy egyetek vmit. Rengeteg folyadék, és én a futást ajánlom. DE ugyebár ott is bekell tartani pár szabályt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!