Vékony comb, hogyan érhetem el, mennyi idő?
Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 15:07
1/4 anonim válasza:
Jó kérdés, minthogy azt se tudjuk, hány kiló vagy, milyen magas, férfi vagy nő, mennyi idős, milyen életmódot folytatsz és mit jelent neked a vékony comb...
Elég nehéz így bármit írni, szóval marad a sablon válasz: szálkásító étrend, intenzív testmozgás.
Helyi fogyás nincs, ergo mindenhonnan fogsz fogyni, ha nekifogsz a dolognak, és a genetikád határozza meg, honnan mennyit meg milyen elosztásban meg hol lesz látványosabb a változás.
2/4 anonim válasza:
Futással és kerákpározással jól formálhatóak a lábak.
3/4 anonim válasza:
Nekem ami bevált azt tudom ajánlani, Chloe ting lábra való édesei nagyon beváltak. (legalábbis nekem) valamelyik programját csináltam, pontosan nem tudom melyik, de ingyenes.
Persze nem mindenkinek válik be minden, de ha megpróbálnád esetleg segithetek ha kell valamit,írj nyugodtan.
És sok szerencsét ❣️
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, azóta vékony, izmos combokat sikerült elernem, es jelenleg a minőségi hízás a célom💋❤️
2020. júl. 23. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!