Valaki! milyen gyakorlatokkal erhetem ezt a testet el?
Semmit. Ezen egy deka háj nincs. Elég neki három gyakorlat a kép készítése vagy a nagy levetkőzések előtt és kész is.
Ahhoz pedig, hogy fogyj, mozogni kell és diétázni. Illetve egy arra alkalmas genetikai háttér sem hátrány.
Ezt ne akard elérni. Én anorexiás voltam, 35 kilóra lesoványodtam, és még úgy sem voltam ilyen, mert ehhez alkat kell. Én nem vagyok ilyen, és már nem is bánom. Őszintén: kit érdekel, hogy milyen az alakod?!
Hozd ki a legjobbat magadból, kombinálj súlyzós/erősítős edzéseket kardióval (futás, úszás, távgyaloglás stb.), és akkor bomba alakod lesz.
Szerintem a jó alak titka, hogy sokféle módszerrel éred el.
Sportolsz+ úgy is eszel (sok fehérje, normál szénhidrát és zsír), és kipróbálhatsz néhány állítólag anyagcsre gyorsító ételt/italt. (például zöld tea, fahéj)
Én megjártam a poklot is, és nagyon kérlek, ne akard ezt. Nem éri meg. Eleinte úgy tűnik, de NEM. Írj privátban, ha még van kérdésed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!