Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi segítene a fogyásban?...

Givememoneygirl kérdése:

Mi segítene a fogyásban? -10kg Februárig?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyszer már sikerült lefogynom kb 10 kilót és abban az időben nagyon jól éreztem magam de sikerült visszaszedni! Méreteim: 168 cm 73kg 18/L. Iskolába a testzsírt kb 35-38 % ra mérték de mikor 60-63kg voltam csak 30% ment le ! Szeretek sportolni de az érettségi miatt nehezen összehozható ahogy a rendszeres kajálás is! szeretnék segítséget, kérni nektek mi vált be? Cukrot elhagytam fehér kenyér is minimálisan van. Sajnos nem megy olyan könnyen a fogyás mint régebben :D privátba írok több információt is

2016. okt. 28. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7 érzelmileg instabil vagy, hogy indulat kivetítésekkel és mások jelzével próbálsz küzdeni a valósággal?

Nem kell a visszaigazolásod, de a valóságban bizonyos lehet fogyni ennyi idő alatt ennyit. Értesz a testépítéshez?

2016. okt. 29. 20:49
 12/13 anonim ***** válasza:

simán le tudsz adni 10 kilót februárig.

olvassál a candida diétáról (a szabályokról) - elég kemény feltételeket diktál, de én pl. 34 évesen "tespedős" életmód mellett adtam le, nem egészen 3 hónap alatt, 160 centi magasságommal, 68kg-ról indulva 10 kilót! (azért sem az életkorom, sem az életvitelem nem olyan szerencsés, mint a te esetedben)

én amúgy értem, hogy miért írod ide az érettségit, mint akadályt, viszont szerintem pont ezt a dolgot "engedd el" :) na ez itt nem valami lelki-tréning, meg hókusz-pókusz :)

hanem csak ha rástresszelsz valamire, akkor az okos brit tudósok szerint is kortizont termelsz, ami árt az anyagcserédnek, de ha félre teszem a parasztvakítás részét, és saját tanácsként szeretném ezt elmondani, akkor csak annyit, hogy a tanulás és az ücsörgéssel járó tespedés nem számíthat annyit, mint a bevitt kalória a te életkorodban :) (hisz én 34 évesen napi 8 óra + 1 óra utazás + 1 óra otthoni számítógépezés + sok óra tespedés mellett is lefogytam egy drasztikus diétával) :)

még egy tanács: a teljes kiőrlésű kenyerek közt van olyan, ami sokkal-sokkal finomabb a fehér-kenyérnél, próbáld ki, meg megszokás kérdése is (persze ha a candida diétát kitanulmányozod, rájössz, hogy bolti kenyér felejtős) :)

ja, és tanulni nem csak ülve lehet, én pl. a tankönyvvel a kezemben fel alá járkáltam, mint egy szónok, fennhangon olvastam fel a tudományt... :) lehet, jobban is ment a tanulás :)

lehet fekvés közben lábemeléseket is csinálni, brit kutatók szerint a gyerekeknek is jobban ment a matekfeladatok megoldása, ha hagyták őket ugrálni az órán :)

viccet félre téve, próbáld ki a candida diéta elveit, és azt is, hogy ha tanulás közben kicsit aktívabb vagy, akkor jobban rögzül-e az elmélet...

2016. okt. 30. 00:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen talán keresem a kifogást de ez azért is van mert szüleim más életmódot folytatnak.. nem kerül mindig csirkemell az asztalra és nem mindig telik drágább zöldségekre, olajokra stb :D (környéken lehetetlen kapni frisset..) És 2 éve volt hogy napi szinten futni jártam, fitnessblender-eztem stb kenyeret váltottam le pufirizsre és ennyi volt (volt h zabáltam mellette még is fogytam ) és most valahogy más a helyzet... nagyon nehezen megy le..és egyre jobban érzem rosszul magam a testemben a környezetem is látja én is érzem hogy 1 órás "közepes" röpizés jobban megizzaszt.. Időközben a vegetáriánus életmódot is kipróbáltam ami csak rontott :D !

Szóval ezeket spajzoltam be ma :

Teljes kiőrlésű liszt ( tortillához ), zab, répa, ubi, saláta, mizó joghurt (nem a legjobb de görögöt nem találtam ) banán, alma kukorica, bab nah meg suliba jó kis tárolót :D !

Ezek nagyjából majdnem minden nap be is tudom szerezni...

Esetleg valami olyan amit kerüljek? Amit feltétlen szerezzek be ?

2016. okt. 31. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!