Mi segítene a fogyásban? -10kg Februárig?
Tanulásra fogni,azt hogy belesz@rsz, elég átlátszó. Az iskolai testzsírszázalék mérő egy vicc,felejtsd el! A megfelelő táplálkozás és a testmozgás alap,ha le akarsz fogyni, nincs más út. A jó fizikumért meg kell dolgozni. Az alapokat itt olvashatod:
Privátot ne írj!
Ha esetleg elolvasnád, amit belinkeltem...
Elmondanám, hogy én három műszakban dolgozok, heti hat napot és mégis megoldom a kaja+edzés dolgot.
Az érettségi miatt nehezen összehozható? Ez esetben kicsikém fogadd el a molett önmagad mert rendszeres, jó kajálás és sport nélkül nem éred el a célod.
30 éves anya vagyok, reggel 5kor kelek, elkészítem a reggelim és ebédem, becsomagolom. 6kor indulás, 40 kmert vezetek, gyereket be adom az oviba, 7-re megyek melózni. 4-kor végzem. Ha nem kell menni sehova munka után, 5re vagyunk otthon. És kezdem a második műszakot, főzés, takarítás. Este pedig jön egy 40 perces torna.
Mindent lehet csak akarni kell. Én is tanulok mellette, decemberben nyelvvizsgákon. Utàna államvizsgát.
"Szeretek sportolni de az érettségi miatt nehezen összehozható ahogy a rendszeres kajálás is! szeretnék segítséget, kérni nektek mi vált be?"
"De suliba elég nehéz kajálni és érettségi igen is megterhel mert napi szinten 8 órák + 1 óra haza + kaja készítés egyéb tenni való tanulás és ott vagyok hogy este 7-8"
"És tudjuk berögzült szokáson nehéz változtatni (étkezési időpontokra értem )"
Minden hozzászólásodban kifogásokat gyártasz, és ahelyett, hogy a megoldás érdekelne, azt hajtogatod, hogy ez meg az miért nehéz. És ki mondta, hogy könnyű? Legelőször a hozzáállásodon változtass, mert így mindig kövér maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!