Így fogyhatok? . Tartós fogyás kellene, de csak 4-5 kg .19/L
reggeli: teljes kiőrlésü croissant,
ebéd: egy rakott zsömle - kis tojás,sonka,sok zöldség (nem kell kritizálni,tudom h meleg kaja kell,és amikor tudok eszek is,csak hétközben rossz az órarendem,nincs időm leülni enni)
1 cafe latte,
2 alma vacsira.
Kb minden nap ennyit ennék - ez 4500-5000 KJ ,szal olyan 1000 kalória.
nem kell sok fogyás,csak olyan 4 kiló,de azt tartósan.
Azt mozgással le tudod dolgozni. Az, hogy ilyen keveset eszel, nem hinném, hogy jó, mert amint elkezdessz újra normálisan enni, azonnal elraktározza a szervezeted, és ugyanaz (ha nem több) visszajön.
Tehát egészséges táplálkozás (nem koplalás), és jó sok mozgás. Otthon is tornázhatsz, nekem is 5-6 kilót kellene ledobnom, nagyon jó zsírégető videókat lehet letölteni.
tudom hogy mozgással lemegy,de sajnos nagyon kevés időm van,nehéz suliba járok,... :S
te hány éves vagy?
És mit ettél?????????
tehát, ettél egy almát (30), egy croissant-t (320 kcal) és egy szendvicset (zsömle 150 + tojás 75 + felvágott 150 + zöldség 30)+ ittál egy tejeskávét 50 ---akárhoy szmámolom ez kb 800 kcal, nem ezer
sétálj a suliba busz helyett és egyél normálisan
Nem, így nem fog menni.
Reggelire kellene sonka, sajt, zöldségek.
Ebéd: nem muszáj meleg ételt enned, sőt, a legújabb cikkek szerint a főzés egyenesen tönkreteszi a zöldségeket. A baj azzal van, hogy a zsömle megint szénhidrát, gondolom, fehér, mert nem írtad, hogy teljes kiörl. lenne. Inkább vigyél magaddal salit sajttal meg hideg sült csirkével. Ha felkockázol előre és dobozban viszed, nem tart tovább megenni, mint a zsemlét.
Az almát tízóraira és uzsonnára edd.
Vacsizni muszáj, saláta sonkával, rántottával (kenyér nem kell), vislivel, sajttal, vagy valami párolt zöldség hússal.
Kellene tejtermék is, joghurt, kefír, sajt.
Az 1000 kalóriával fogyhatsz, de nem lesz tartós, mert egy idő után növelni kell az adagot, hiszen 1000 kalóriával csak éhen halni lehet tartósan, viszont ha már 1400-at eszel, elkezdesz hízni, és nem csak 4-5 kiló lesz. Most meg lehet, hogy 2000 kalóriával tartod a súlyod.
értem. köszi mindenkinek...
a csirkesaláta-ebédekkel az a gond hogy nincs időm és lehetőségem előttevaló nap sem megcsinálni,mert koleszos vagyok... szóval ez igy elég bonyolult,ebédre mehetek a suliba ,esetleg élelmiszerüzletbe.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!