MI a véleményetek erről? Milyen így a fogyás? Mennyit fogyhatok így?
Reggeli: gyümölcs
Tízórai: barna kenyeres szendvics
Ebéd: menza
Uzsonna: extrudált keksz natúr joghurttal, VAGY tojás..ami nem hizlal olyan ételek
Vacsora: gyümölcs
naponta 1 óra séta és futás egybe keverve, 30-40 perc biciklizés, 40 perc Rubint Réka torna, ezeken kívül heti egyszer tánc, heti háromszor iskolai tesi óra.
mennyit fogyhatok így szerintetek?
a mozgás úgy oké, de figyelj arra hogy tarts heti egy pihenőnapot.
a kaján változtatnék:
-felcserélném a reggelit és a tízórait, hogy ne éhgyomorra marja a gyomrod a gyümölcs
-az uzsit és a vacsit is felcserélném
-uzsira tojás oké, de mehetne mellé valamilyen zöldség is
De alapjaiban elég jó.
Sok sikert! Mennyit szeretnél fogyni? ;)
16/L
Hát ez egy sz@r.
Hol a fehérje, az úgy megmondanád?
elsőnek: kb. 5-6 kg-ot szeretnék fogyni.
szerintem nem rossz étrend. a gyümölcs egyáltalán nem hizlal. miért lenne rossz? ha úgy gondolod hogy a gyümölcs hizlal a fogyókúra menüpont nem neked való. keksz? nincs keksz. extrudált kenyér van, ami egy darab kb. 20 kcal. joghurt? natúr joghurt! szendvics? barna kenyérből, sok zöldséggel, sajttal. szerintem nem koplalás, ennyi kaja mellett én nem vagyok éhes, nem tudom ti hogy tudtok akkor annyit enni, ha ez milyen kevés.
az utolsó válaszolónak, pedig. a fehérje: tojás, hal.
2. vagyok
Gyümölcs-fruktóz: lényegében zsírként raktározza el a szervezeted.
Keksz-de van, nézd meg mit írtál uzsonnára.
Joghurt-mi van a joghurtba? Cukor, zsír, és egy kevés fehérje.
Szedvics-attól hogy a kenyér barna még magas a glikémiás indexe, a meg sajt elég sok zsírt tartalmaz.
Abban egyébként valóban igazad van. Lehet hogy a Fogyókúra rovat nem nekem való. Bár én csak segíteni szeretnék a sok eltévedt önpusztítónak. De ha neked így jó az étrended, akkor hajrá! Nem fogsz belehalni, de elégedett sem leszel...
bocsi tényleg nem kekszet akartam írni hanem extrusált kenyeret, csak mivel olyan eksz állaga van ezért az jött a "nyelvemre".. a antúr joghurtban nincsen cukor.
ha az alapételek rosszak akkor mégis mit ehetnék hogyne koplaljak??
Nem tudom milyen natúr joghurtot eszel, én ezt találtam: [link]
Ha jól megnézed a szénhidrát tartalma gyakorlatilag cukorból van.
Az alapételek nálam nem ezek.
Ajánlanám pl ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Olvasd el a kommentekkel együtt, szerintem sokat tanulhatsz belőle. (itt is van egy natúr joghurt, de azért a különbség látható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!