Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki reggelire rántottát...

Ha valaki reggelire rántottát ebédre es vacsorára csirkét eszik zöldséggel, az mennyit fogyhat? Baratnom igy eszik es rohamosan fogy le. Pedig ullo foglalkozású es Nem nagyon mozog. Miert van ez? Lehet kozben beteg is?

Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

sokat.

ha mást nem eszik akkor egyrészt kalóriadeficitben van( ha csak nem hatalmas adagokat eszik) másrészt sok fehérjét és kevés szénhidrátot visz be, ami egy jó alap, csak kevésnek tűnik így ennyi alapján

2016. okt. 21. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez abszolút fogyókúrás étrend, nem csoda ha fogy. Irigylem a kitartását :).
2016. okt. 21. 16:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Sokan írjatok!Kivancsi vagyok a velemenyetekre!Mert lehet akkor enis elkezdem..:)
2016. okt. 21. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Mennyi tojádból? Mennyi csirke?:)

Amúgy jónak tűnik, ehetne még valamit.

Sokat fogyhatsz, föleg eleinte.

2016. okt. 21. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát nem túl kalóriadús étrend. Gondolom a rántottát is magában eszi. Logikus, hogy fogy.
2016. okt. 21. 17:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Azert, ha rohamosan fogy, az nem igazan egeszseges es a bore is csunya lesz, valamint betegsegre is utalhat. Egy heten szerintem 3 kilo fogyas fer bele max.
2016. okt. 21. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:

"Egy heten szerintem 3 kilo fogyas fer bele max."

????

Maximum heti egy kiló.

Számolj utána. Ha zsírból szeretnél fogyni, akkor 1 kg zsír elégetéséhez 7000 kilokalória mínuszba kell kerülni. Három kilóhoz 21000!!! Persze spéci étrenddel és egész napos edzéssel kb. lehetséges, de értelmetlen vállalkozás.

2016. okt. 21. 17:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta reggelire 2tojasbol+hagymaval rantotta ebéd:200-250g csirke zöldséggel,vacsora :200g-150g csirke szinten zöldséggel?ezzel mennyit fogy?
2016. okt. 21. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:

alap dolgok hiányoznak.

miben süti a tojást,mit eszik mellé,miért ilyen kevés tojást.

2016. okt. 21. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Csirkéből kicsit sokat eszik, szerintem ennyi fehérje nem kell (főleg egy lánynak, aki nem sportol), inkább több zöldség. De amúgy jó étrend, lehet vele fogyni szépen, anélkül, hogy tönkretenné az egészségét. Próbáld ki nyugodtan.
2016. okt. 21. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!