Szerintetek is beteg emberek vannak ebben a kategóriában?
Betegnek nem mondanám..ink megszállot.
De ha egészségesek akkor szerintem ez nem gond.
Kedves Kérdező!
Mindenkinek joga van eldönteni mi szerint étkezik és ebbe mi fér bele... igen, talán inkább megszállott, de semmiképp sem betegek.
Akkor a teherbeesés kategóriába is betegek vannak ??? Hiszen ott meg olyan nők vannak, akik vágynak a gyerekre , minden hónapban reménykednek... és vagy nagyon nehezen vagy nem jön össze nekik pl.stb. Az is beteges?????? Nem hiszem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az hogy valaki így él, hogy meg von magától dolgokat egy bizonyos cél eléréséhez... az nem beteges !!!!!! Inkább elszánt.
Ha ez betegség , akkor a pedofiliát minek nevezed?????
Te magad is eldöntheted, hogy milyen életet élsz, és mennyire étkezel egészségesen, mennyit sportolsz, mit vonsz meg magadtól, és mit nem ! Nem leszel beteg ember tőle !
Kedves előző!
Ha valaki megvon a szervezetétől fontos tápanyagokat, tegyük fel, alig eszik gyümölcsöt, mert retteg a gyümölcscukortól, akkor előbb vagy utóbb hiánybetegségei lesznek. És igen, ez esetben az az ember beteg!
Nem beteges. Azt nem szeretem, amikor az ilyenek meg akarják mondani a tutit (mert Egy Igaz Út van, az, amit ők követnek. totál mint egy bigott vallásos) s hüledeznek, ha a fogyni vágyó tini egy héten egyszer bekap 1 kocka csokit vagy mandarint eszik délután... Vagy ha szerintük a fogyás hónapjai, évei alatt tilos banánt enni, mert az misztikus módon megakadályozza a zsírvesztést vagy nem tudom, mi van a fejükben...
Az alma nekem felesleges cukor, felesleges kalória és igen jó éhesítő étel, amit ha lehet, kerülök (almaszezonban azért eszem párat). Ez nem beteges. Az az, ha mindenkinek meg akarom tiltani, hogy almát egyen, csak mert fogyni akar. Én még azt is csak feltételesen írom, hogy a sok gyümölcs nem előnyös, hisz van, akinek még fogyáskor is remek. Csak sokaknak nem, így ha valaki napi sokszor eszik gyümölcsöt és nem fogy, akkor megemlítem, hogy talán csökkenthetné, hátha. Mondjuk én ketogén diétában is szinte mindennap eszem gyümölcsöt, banánt is gyakran, mert szeretem... Én egy különleges fajta különc vagyok :D A vitaminokat simán be lehet vinni gyümölcs nélkül is.
Hogy akkor mit szabad enni? Szerintem ha összeteszed mindenki tiltólistáját, nem marad semmi... Még a zöldségek némelyikének van esélye, de vannak csoportok, amiknek az étrendjében nincs semmi közös, max. pár fűszer (pl. vegánok és zerocarberek, bár zerocarbert még nem láttam itt).
Nem is mindenkinek egészséges ugyanaz az étrend. Mások az igényeink. Ezt a saját kétfős háztartásomban is látom. Ami az egyikünknek alapigény, attól a másikunk rosszul lesz. Attól még általában ugyanazt esszük, csak más körettel ;) S eszünkbe se jut beszólni a másik eltérő étrendjére, inkább figyelembe vesszük főzésnél. Itt a gyk-n sokszor nagyon hiányolom a toleranciát s a nyitottságot. Másnak más a jó s az is lehet, hogy nem akarja azt a fokú aszkétizmust jelen élethelyzetében, amit mi... Én is kiakadtam volna, ha valaki a mai étrendemet tukmálta volna rám tiniként... Pedig ez az étrend jó nekem. De arra is meg kellett érni, a körülményeim sem ugyanolyanok... Annyi tényező van, sosem merném a saját kis dolgaimat rávetíteni egy ismeretlen másik lényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!