Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 cm 60 kg vagyok. Hogyan...

165 cm 60 kg vagyok. Hogyan legyek 48 kg?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok 60 kg. Már leadtam 10 kilót két hónap alatt. Most eléggé stagnál a súlyom, pedig még leadnék 12 kg-t. Mit javasoltok? 20/L
2016. okt. 14. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak megjegyezném, hogy ha tényleg lehetne étkezéssel minimális mértékben is lúgosítani a szervezetet, akkor az ember nemes egyszerűséggel megfulladna, mivel nem lenne elég a vér széndioxid tartalma a megfelelő savasításhoz, ami beindítja a légzést.
2016. okt. 14. 14:05
 12/13 anonim válasza:
Segíteni igazán nem tudok, de én a 48 kilót nagyon kevésnek tartom. 20 éves vagyok és 165 cm én is, de 48 kilósan már csont és bőr lennék. Persze nem ismerem a te testalkatod, csak azt szerettem volna ezzel az egésszel mondani, hogy azért vigyázz, hogy a fogyásod egészséges mértékű legyen. Tényleg nem rosszból írom. Sok sikert. :)
2016. okt. 14. 16:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Erős csontozatú vagyok és ezért csak akkor tűnök soványnak ha minimálisra fogyok:/:)
2016. okt. 14. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!