Hogyan legyek 50kilo?
Figyelt kérdés
Nem szeretnek egyik pillanatrol a masikra visszahizni. Normalis valaszokat nagyon szepen megkoszonom:)2016. ápr. 24. 19:08
1/5 anonim válasza:
Most tudnunk kellene hogy milyen magas,hány kiló vagy jelenleg és milyen hízás-fogyás esetleg betegség volt ennek a kérdésnek az előzménye?
2/5 anonim válasza:
Hány cm vagy? Korod, nemed, aktivitásod stb...
4/5 A kérdező kommentje:
A 3#nak nagyon vicces kedve van latom:D (amugy jo volt)
Es a kerdesekre a valasz: 169cm es 65kilo 15 eves lany vagyok. A heten 6szor megyek edzesre (evezek). E mellett ha birok felkelek 5kor es elmegyek futni de mostanaban hulla vagyok.
2016. ápr. 25. 21:53
5/5 anonim válasza:
Szerintem az evezés gáz. Főleg ilyen rendszerességgel. Láttam már erre példát lányoknál, teljesen férfias teste lett az illetőnek, tele volt izommal(váll-hát-kar), ami legalábbis ilyen mennyiségben nagyon nem szexi. Szerintem egy életet lehet ezzel elrontani. Én inkább azt tanácsolom, hogy sokat fuss, figyelj oda az étkezéseidre, profi tanácsokat fogadj csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!