Mivel tudnam meggatolni hogy mire haza erek ne legyek kehezve, ne faljak ossse vissza?
Ha suliba utazok es vissza 1,1ora...mire haza erek kb 5-7kozott,van h nagyon kiehezek mert nincs idom enni.
Mivel tudnam ezt csokkenteni?
Alma,banan van h magammal viszek csak neha nincs idom enni,buszban pedig szegyelem enni. Gondoltam pl natur kesu diora hogy par szemet mindig magammal viszek es bekapok par szemet...vagy milyen otletetek van ezen kivul?
müzli szerelt
ne szégyellj a buszon enni mindenki csinálja, népszokás
A kesu nem rossz, de én se bírnám jól vele 7-ig, pedig én természetes időszakos böjtölő vagyok, viszont nekem 3-kor azért már rendesen ennem kell. Keveseknek passzol a csak este evés.
Annyi lehetőség van, furcsállom, hogy a szégyellősséged erősebb, mint az éhséged...
Szinte bármit ehetsz, de egyes ételeket azért ne a buszon. Nyilván van szüneted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!