Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Combra hízó vagyok. Felkelek...

Combra hízó vagyok. Felkelek felülök a buszra, melóba ülök haza fele ülök. Mit csináljak az esti mozgás már kevés?!

Figyelt kérdés

Sajnos felkelek minden reggel 5-kor. Kisétálok a buszhoz ez 10 perc, utána 1,5 órát ülök rajta.

Beérek melóba és 8 órát ülök egy helyben. Végzek 1 órát ülök a buszon (kihagy egy várost, így rövidebb).

Haza érek, és az a kis mozgás ami hátra marad az annyira minimális, hogy semmire nem elég. Ha tornázok is, kb annyira elég, hogy érezi a szervezetem, hogy mozog.

Mit csináljak? Egyszerűen annyira hízékony vagyok combra, hogy már 4cm híztam rá. A fenekem is narancsbőrös lett.

Régen nagyon aktív életet éltem, másabb munkahely, egész nap állás rohanás. Mellette edzés stb..

Most annyira életmódot váltottam, hogy amortizálom magam lefele :(

Ti mit tennétek? :)

2015. febr. 11. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
6%
Nem zabálnék minden szart mint a disznó.
2015. febr. 11. 10:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem zabálok!

Mivel régen is edzettem fent is írtam, nem eszek össze vissza!!

De köszönöm a minősítést..

Nem iszok szénsavas dolgokat, nem iszok üdítőt. Csakis vizet. Próbálok minél többet inni.

Nem eszek édességet.

Kerülöm a vajas dolgokat. Sós ételeket.

Kerülöm az esti nagy evéseket.

Kerülöm a ch-ban gazdak dolgokat.

A tejes dolgokat este már nem eszek, gyümölcsöt se.

Napi többször eszek keveset.

Mellette szedek L carnitin 2000mg-osat edzéshez.

Plusz B vitamint, D vitamint, A vitamint, Szőlőmag kivonatot.

2015. febr. 11. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Küldj egy képeg arola combirol:)
2015. febr. 11. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Írd fel, hogy hány kalóriát viszel be egy nap. Csináld egy hétig, és látni fogod, ha sok megy be.
2015. febr. 11. 11:13
 5/6 schocko ***** válasza:
Állj a buszon és ne ülj, azonkívül a munkahelyen is lehet állva dolgozni...
2015. febr. 11. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:

"Állj a buszon és ne ülj, azonkívül a munkahelyen is lehet állva dolgozni..."

És szerinted ettől hízik? Attól hízik, hogy több kalóriát visz be, mint kéne. Az, hogy combra megy a zsír az lényegtelen, mert teljesen genetika függő, hogy kinek hova megy először. Máshova is fog menni idővel, garantálom.

Én azt tenném, hogy elolvasom a Sárga Kapszulát.

2015. febr. 11. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!