Combra hízó vagyok. Felkelek felülök a buszra, melóba ülök haza fele ülök. Mit csináljak az esti mozgás már kevés?!
Sajnos felkelek minden reggel 5-kor. Kisétálok a buszhoz ez 10 perc, utána 1,5 órát ülök rajta.
Beérek melóba és 8 órát ülök egy helyben. Végzek 1 órát ülök a buszon (kihagy egy várost, így rövidebb).
Haza érek, és az a kis mozgás ami hátra marad az annyira minimális, hogy semmire nem elég. Ha tornázok is, kb annyira elég, hogy érezi a szervezetem, hogy mozog.
Mit csináljak? Egyszerűen annyira hízékony vagyok combra, hogy már 4cm híztam rá. A fenekem is narancsbőrös lett.
Régen nagyon aktív életet éltem, másabb munkahely, egész nap állás rohanás. Mellette edzés stb..
Most annyira életmódot váltottam, hogy amortizálom magam lefele :(
Ti mit tennétek? :)
Nem zabálok!
Mivel régen is edzettem fent is írtam, nem eszek össze vissza!!
De köszönöm a minősítést..
Nem iszok szénsavas dolgokat, nem iszok üdítőt. Csakis vizet. Próbálok minél többet inni.
Nem eszek édességet.
Kerülöm a vajas dolgokat. Sós ételeket.
Kerülöm az esti nagy evéseket.
Kerülöm a ch-ban gazdak dolgokat.
A tejes dolgokat este már nem eszek, gyümölcsöt se.
Napi többször eszek keveset.
Mellette szedek L carnitin 2000mg-osat edzéshez.
Plusz B vitamint, D vitamint, A vitamint, Szőlőmag kivonatot.
"Állj a buszon és ne ülj, azonkívül a munkahelyen is lehet állva dolgozni..."
És szerinted ettől hízik? Attól hízik, hogy több kalóriát visz be, mint kéne. Az, hogy combra megy a zsír az lényegtelen, mert teljesen genetika függő, hogy kinek hova megy először. Máshova is fog menni idővel, garantálom.
Én azt tenném, hogy elolvasom a Sárga Kapszulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!