Van olyan módszer, étrend, mozgás, amivel tuti a fogyás?
Már régóta próbálkozok lefogyni,de sajnos kevés sikerrel.Biztos elrontok valamit,az lehet a gond.
173 cm magas vagyok és 65 kg.Vékonyabb felsőtest,csípőtől lefelé vastagabb.
Az étrendem nem tökéletes,de próbálkozok.Kerülöm a lisztes dolgokat,krumplit.Rizs néha,abból a basmatit eszem,ha számít valamit.Sok zöldség,csirke hús.Édesség becsúszik elég gyakran,de nem annyira sok,nem eszek táblaszámra csokit.Tudom,hogy ez baj,de enélkül nem igazán tudok meglenni.
A mozgás nem tudom mennyire elegendő,de hátha van itt sok nálam jártasabb ember a témában és segít.Minden második nap 50 perc "edzés" .Azért tettem idézőjelbe,mert nem biztos,hogy annak nevezhető.Az ötven perc felülésekből,guggolásokból,különböző láb és fenékgyakorlatokból áll,na meg egy kis súlyzós edzés karra.
Nem vagyok kövér,de nem vagyok feszes,csinos.Ez lenne a terv.
Köszönöm a segítséget!
24/L
rendszeres testmozgás, jól kiszámított étrend...
ez alap, enélkül nem leeht hatékonyan és tartósan fogyni.
Persze ehhez komplett életmódváltás kell.
Bevált módszer nincs.
Nyilvánvaló, hogy valamit változtatnod kell a mozgásformán vagy az étrenden. De azt, hogy neked mi a jó, csak te tudhatod. Próbálj ki másfajta ételeket is, variáld a mozgásformákat. Az sem jó, ha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat csinálod. Ha esetleg nem emeled az ismétlésszámokat. A tested belekényelmesedik és nem fejlődik sehová. Kardio edzéseket is iktass be. A felülésen kívül számtalan más hasizomgyakorlat létezik, tele van vele az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!