Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyek vékony?

Hogyan legyek vékony?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 169 cm és 60 kg. Szeretnék vékonyabb lenni, lefogyni (kb. 5-8 kg-ra gondoltam). Alkatilag sosem voltam vékony, a hasamon, csípőmön van főként felesleg. A combom és a kezem is vastag kicsit. Hogyan fogyjak le/legyek vékonyabb? Milyen étrendet, edzéstervet ajánlotok? A válaszokat előre is köszönöm!
2016. júl. 27. 19:02
 1/3 crudy ***** válasza:

Először is azt tudnod kell, hogy 5-8 kiló az nagyon kevés. Ennyiért még nem indítunk fogyókúrát. Ha elosztod ezt a tömeget a testeden akkor nagyon pici a változás. Ha így is bele akarsz vágni olvasd el ezt: [link]

Minden benne van ami kell neked.

2016. júl. 27. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:

5-8 kiló rohadtul nem kevés, 2 kilótól is ronda lehet az ember. Nem mindenkin oszlik el. 5 kiló a hason, miközben az ember másutt karcsú, elég durva. 2 is.

Kérdező, erre nincs fix válasz. Az életmódváltás a nyerő, jó étrend, határozott, de nem túl nagy kalóriadeficittel (nem feltétlenül kell számolni, de lennie kell), megfelelő mozgás. Van, aki fut, van, aki úszik, én teljes testre edzek súlyzóval és gyaloglok, néha bicajozom is... A teljes test megmozgatását nagyon jónak tartom, elvégre egy arányosan izmos test a legszebb s azért haszna is van, ha van némi erő a karodban, hátadban, lábadban is...

Az étrend típusa emberfüggő. Azt úgyis tudod, hogy rendes ételeket kell enned, nem mindenféle rágcsákat, cukros izéket, kell elegendő fehérje, zsír, sokféle tápanyag... De konkrétabban nem lehet mit mondani, nincs étrend vagy étkezésszám, ami általánosan jó mindenkinek.

2016. júl. 27. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne csináld már, ez tök jó alak! :)
2016. júl. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!