Nem, egy csomó ember rugózik a kilókon, ez elég gyakori manapság...
Kérdező: Nem az. S tökmindegy, hány kiló vagy, lehetőség szerint nézz ki jól, érezd jól magad a bőrödben s legyen megfelelő a testzsírszázalékod (nem kell szálkásnak lenni, persze, de egy szinten túl egészségtelen a sok háj, de a túl kis testzsírszázalék is az).
Ez nagyon vicces :) igazabol azert irtam ki a kerdest, mert kivancsi voltam, hogy ha egy nonek 6-ossal kezdodik a sulya, nem 5-ossel, akkor hanyan kapnak a szivukhoz manapsag, hiszen most a sovanysag a divat. Ezen a teren kellemesen csalodtam, mert sehanyan :) Viszont az, hogy pusztan ez alapjan a ket szam alapjan meg tudjatok mondani, h hogy nezek ki, egyesek szerint 100%, hogy lottyedt szar vagyok, masok szerint meg tuti szep alakom van, az azert vicces. Ez a ket szam nem arul el semmit. Lehet valaki 80 kg csupa izom, vagy 50 kg punnyadt hus. Koszi a valaszokat, tenyleg erdekes volt :)
Ja, egyebkent elarulom, h 35 eves, ketgyerekes no vagyok, a masodik terhesseg nyomaival a hasamon-combomon, szoptatas nyomaival a mellemen (a kisebb gyerek meg csecsemo). Ezert irom, h vicces, hogy egyesek fiatal csinibabanak gondolnak masok egy zsak szarnak :D
Ilyen kérdést általában a nemokos nyomingerek szoktak feltenni, amikor nézegetik a "gyűrödt tescos szatyrot" a tükörben...
Hidd el, a kutyát nem érdekli, hány kg vagy. Az extrém eseteket kivéve, nem mérvadó,hogy mennyit nyomsz a mérlegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!