164 centihez a 47 kg nagyon vékony?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok 164-165 centi es 47 kilo....anno sokkal több voltam, sőt igazából mindig is az a "duci kislány" voltam. ( azert nem 200 kilora kell gondolni 78 volt a max) de ez gyerekként nem zavart...viszont egy - két éve ahogy elkezdtem felnőni elkezdett érdekelni az is hogy hogy nézek ki. ( persze azért előtte is figyeltem a megjelenésemre de nem forditottam rá ekkora hangsúlyt) a lenyeg hogy többek közt fogyókúrázni is elkezdtem. Az elején normálisan diétáztam. Egészségesen étkeztem és rendszeresen sportoltam. Aztán valamiért ( magam sem tudom miért, talán nagyon le szerettem volna fogyni mert kiskoromba sokat bántottak a súlyom miatt vagy fogalmam sincs) elkezdtem egyre szélsőségesebben dietazni...volt hogy kihagytam étkezéseket, vagy egész nap nem is ettem, volt hogy napi 2-3 órát is edzettem de általában 1 órát...folyton számoltam a kalóriáka. Soha nem hánytattam magam odáig nem mentem el, bár megfordult a fejembe...de sokszor erős bűntudatom volt ha mondjuk megettem egy szelet pizzát vagy egy hamburgert...és a legnagyobb gáz az hogy tudom hogy rossz amit csinálok de nem birok leállni...ez olyan mint mikor valaki dohanyzik ( legalabbis én ahhoz hasonlitanam) tudod, hogy rosszat teszel a testeddel , magaddal, tudod hogy a szeretteidnek mekkora fájdalmat okozol ha esetleg meghalsz tüdőrákban vagy bármi...mégsem bírod abbahagyni - jó van aki abba birja de itt most nem ez a lényeg...velem is ez van...tudom hogy nem teszek jót a testemmel megsem tudom abbahagyni....mindenki aggodik ertem mert szerintuk tul vekony vagyok. A baratom azt mondta neki jobban tetszettem husisan mert igy elfuj a szél...:/ :D a lenyeg hogy én viszont még mindig kövérnek látom magam...nagyon nagy a baj? Légyszi segítsetek!!! :((2016. febr. 27. 00:16
1/6 anonim válasza:
Eléggé. Bár a súlyod nem életveszélyes, csak nagyon kevés, ez kezdődő vagy már előrehaladott testképzavar és anorexia, fordulj orvoshoz.
A megfelelő súly, 55-60-max 65 kg lenne.
2/6 anonim válasza:
Igen, nagy baj van veled.
A súlyod még csak rendben is lenne, ha alkati adottság lenne nálad, de neked nem az. Szóval ha te kövérnek látod magad és bűntudattal eszel, akkor szakemberre van szükséged.
3/6 anonim válasza:
#1: "A megfelelő súly, 55-60-max 65 kg lenne."
Én 168/52 vagyok, és a BMI kalkulátor szerint ez még normál kategória. Igaz, eléggé az alja, de normál, nem sovány.
Más kérdés, hogy ez nekem alkati, családi adottság, nem pedig önsanyargatás eredménye.
4/6 anonim válasza:
A magasságodhoz legalább 50kg kellene lenni, az életkorodhoz képest legalább 55-60kg!:)
6/6 anonim válasza:
Kicsit sovány vagy. 50-53 kiló körül kéne lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!