Miert nincs akaraterom?
5 eve lefogytam, tobb mint 20 kilot. Aztan iden tavasszal jott egy depresszios idoszakom es feljott 15.
Most mar lelkileg jobban vagyok, meg sem sikerul nekiallnom ujra a fogyasnak.
Miert van ez?
ha ez a motiváció már nem jön be, kéne egy másik. na meg egy frissen depiből kijött nem lesz egyszerre teli motivációval és energiával. Sok depim volt - gyógyszeres - amikor frissen kijövök, előbb szépen rendbe kell szednem magam, a dolgaimat és idő míg visszaállok a régi kerékvágásba. Addig meg alakítgatom, keresgélem az új pozitív ingereket. és folyamatosan jön vissza az élet.
én ahogy egyre jobban lettem, egyre motiváltabb
Szia
Nekem is volt egy ilyen időszakom.Én 20 kg fogytam 2 éve és 10 híztam vissza fél év alatt.Miután kilábaltam eltelt jó pár hónap mire sikerült újra motivációt találnom.Jelenleg kb 6kg-t fogytam (Kicsit több mint 1 hónap alatt)Most lassan fogyok és folyamatosan tornázom.A kilók nem is számítanak igazán.Amióta csinálom a rendszeres mozgást (heti 6x kardió/súlyzós/Jóga.+napi 1 óra bringázás)Jobban érzem magam,több az energiám.
Ha már úgy érzed van motivációd és el akarod kezdeni akkor kezd el.
Sok sikert kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!