Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti elítélitek azokat az...

Ti elítélitek azokat az embereket akiknek nincs akaraterejük lefogyni?

Figyelt kérdés

2016. szept. 13. 15:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem... miért tenném... Ő életük, úgy rontják el ahogy akarják!
2016. szept. 13. 15:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért ítélném el őket? Az zavar csak, ha állandóan a siránkozásukat kell hallgatni, hogy valójában nem önhibájukból nem tudnak fogyni. Ha nincs rinya, nem is érdekel a súlyuk, vagy hogy fogyóznak-e.
2016. szept. 13. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2016. szept. 13. 15:37
 4/16 A kérdező kommentje:
ja, hát én rinyálásal együtt gondoltam:DD
2016. szept. 13. 15:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. szept. 13. 15:59
 6/16 anonim ***** válasza:
47%

En azokat itelem el akiknek nincsen akaraterejuk elvegezni egy normalis kepzest es becsuletesen dolgozni, fejleszteni magukat eletuk vegeig.

Meg azokat akik bmw-t vesznek mert napi 10 percre masok folott allhatnak vele (szerintuk).

Meg azokat akiknek nincs annyi iq-ja hogy megkulonboztesse a valosagot orban viktor sunyi modszereitol.

2016. szept. 13. 16:07
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

Lehet, hogy népszerűtlen lesz a hozzászólásom, és lehet nyugodtan lepontozni, de igenis elítélem őket.

Aki igazán akarja, és komolyan gondolja, az igenis képes változtatni.

Saját esetemből is megtanultam. Én is évekig így voltam vele. Aztán jött valami az életben, ami átlendített, és utána semmi sem tántoríthatott el attól, hogy lefogyjak.

És ezt úgy mondom, hogy a saját régi énemet is elítélem azért, amiért ilyen voltam, és azért is, hogy hagytam magam elhízni.

2016. szept. 13. 16:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem. Én csak sajnálom őket.
2016. szept. 13. 17:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Elítélem azokat, akik le akarnak fogyni, de nincs elég akaraterejük. Az élet más területein is csak sóvárognak a céljaikért, aztán le se szarják...
2016. szept. 13. 17:36
 10/16 anonim ***** válasza:
59%

"Elítélem azokat, akik le akarnak fogyni, de nincs elég akaraterejük. Az élet más területein is csak sóvárognak a céljaikért, aztán le se szarják..."

Ez hulyeseg. Az elet minden teruleten sikeres vagyok csak 10 kilotol nem tudok megszabadulni.

2016. szept. 13. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!