Ez a napi étrend milyen? Mit tanácsolnátok még? (lenn. )
hús leves(nagyon kevéske tésztával)sok répával
főtt disznó hús(de szín hús, egy csepp zsír nem volt rajta)hozzá: kevés rízs, két paradicsom
egy kis bagett, 1paradicsom, 1 paprika
(ez milyen volt 1 napra)?
ez nekem nem kevés. Tökéletesen jól lakok így:) ha nem vagyok éhes miért egyek többet? a gyümölcs az sztornó:S mert nem szeretem
meg írtam h ettem még 1 tál párolt káposztát
Szerintem is kevés.
Utolsó válaszoló! A húslevessel mi a baj?:O
itt a húsleveses.
Önmagában nem a húslevessel van baj, mert meg lehet csinálni úgy, hogy ne legyen benne sok zsírcsimbók. A para az vele, hogy csak foglalja a helyet, az meg hogy tele van FŐTT zöldséggel, nem sokat ér, az ízén kívül. Szóval arra akartam utalni, hogy semmi hasznos tápanyag nincs benne (húst kivéve), és az nem sok egy étkezésnek.
perzse nem mindennap disznó hust ezek, ez egy pl volt..
mindig másféle húst. ami nem oylan zsiros(mert az utálom)holnap pl marhát fogok, paradicsomos mártással.
a húsleves az miért gond? sok sok répával szerintem nem gond. vagy ha mégis miért? a bagett tudom h szar:S de suliba járok még és az volt a reggelim, d eaz is zöldségekkel
akkor tudnál egy kb mintaétrendet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!