Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a napi étrend milyen? Mit...

Ez a napi étrend milyen? Mit tanácsolnátok még? (lenn. )

Figyelt kérdés

hús leves(nagyon kevéske tésztával)sok répával

főtt disznó hús(de szín hús, egy csepp zsír nem volt rajta)hozzá: kevés rízs, két paradicsom

egy kis bagett, 1paradicsom, 1 paprika

(ez milyen volt 1 napra)?

2010. ápr. 25. 13:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ez nekem nem kevés. Tökéletesen jól lakok így:) ha nem vagyok éhes miért egyek többet? a gyümölcs az sztornó:S mert nem szeretem

meg írtam h ettem még 1 tál párolt káposztát

2010. ápr. 25. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
ez miért lenne kevés 1 napra?
2010. ápr. 25. 20:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Szar és kevés. Egyébként a disznó zsíros. Még a színhúsa is az, attól függetlenül, hogy nem látod a fehér zsírt rajta, még ott van a szövetek között. Szárnyast egyél, annak is a mellét inkább. Bagett? Hús leves? Ennek mi értelme? Persze finom, de te most fogyni akarsz, nem? A mennyiség meg kevés, ettől megkockáztatom, csak hízni fogsz rövid távon, amint kiment a víz, meg leépült egy kis izom.
2010. ápr. 25. 20:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is kevés.

Utolsó válaszoló! A húslevessel mi a baj?:O

2010. ápr. 25. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Húslevest én se nagyon vágom, h miért lenne baj? Hiszen leves én mindig tele rakom zöldségekkel, karalábéval, répával minden egyben megvan és kevés tészta akkor hol baj ez? Azért annyira fanatikusak ne legyünk már, h még a húslevest is megtiltjuk magunknak bár ha valaki mond egy értelmes választ, h miért nem akkor oké!
2010. ápr. 25. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:

itt a húsleveses.

Önmagában nem a húslevessel van baj, mert meg lehet csinálni úgy, hogy ne legyen benne sok zsírcsimbók. A para az vele, hogy csak foglalja a helyet, az meg hogy tele van FŐTT zöldséggel, nem sokat ér, az ízén kívül. Szóval arra akartam utalni, hogy semmi hasznos tápanyag nincs benne (húst kivéve), és az nem sok egy étkezésnek.

2010. ápr. 25. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:
De nem lehet mindig párolt csirkemellet salátával enni!És még mindig fogyókúrásabb kaja, mintha rakottkrumplit ennénk.
2010. ápr. 26. 15:26
 18/18 A kérdező kommentje:

perzse nem mindennap disznó hust ezek, ez egy pl volt..

mindig másféle húst. ami nem oylan zsiros(mert az utálom)holnap pl marhát fogok, paradicsomos mártással.

a húsleves az miért gond? sok sok répával szerintem nem gond. vagy ha mégis miért? a bagett tudom h szar:S de suliba járok még és az volt a reggelim, d eaz is zöldségekkel

akkor tudnál egy kb mintaétrendet?

2010. ápr. 26. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!