Ti hogyan fogytatok le?
Minden érdekelne. Mit mozogtatok, milyen receptekkel dolgoztatok :) Naponta hány óra mozgás volt, mennyiről és mennyi idő alatt fogytatok le?
A fizetős bogyós diéták nem érdekelnek, úgy gondolom, hogy "csodaszer" nélkül is le lehet fogyni, és kellene egy kis indulási alap, mert jelenleg nem érzem, hogy végig tudnám csinálni :)
178 cm, 18, L
Június végén kezdtem, 100 kilóról, most vagyok 85.
Számolom a kalóriákat, makrókat, heti 2-3-4 alkalommal mozgok.
Szia
Kb 2 éve 3 hónap alatt fogytam le kb 20 kg-ót.
Akkor voltam 17 éves és 94 kg.A 3 hónap után voltam 74-75kg természetesen még ez is sok volt(165cm magas vagyok)
Ezután 2 évig tudtam tarnai a súlyomat majd kb 1 év alatt vissza híztam 85kg-ra.Most 19 évesen újra kezdtem kicsivel több mint 1 hónapja csinálom és 81kg vagyok.Sem régen sem most nem koplaltam.Én a kalóriát képtelen voltam számolni. Most is ugyan azt követel mint régen.Elhagytam a cukros üdítőket,nassikat,cukrot,fehér lisztet az ételeimet saját magamnak készítem.Sok zöldséget eszem kevés szénhidrátot(A kenyeret teljesen elhagytam). Fontos a napi folyadék bevitel ami tiszta víz legyen illetve nekem bevált a cukrozatlan zöld tea.
Fontos még a torna is régen heti 4x,jelenleg heti 6x tornázom itthon videókra(Ha érdekel írj üzit és linkelek egy oldalt)valamint minden nap(vasárnap kivételével ami a pihenő napom)elmegyek biciklizni 1 órát.
Bármi kérdésed van írj privát üzenetet.
Sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!