Most is ez van, heti 8 órát edzem és hízok, nem rég kezdtem testépítésbe, persze itt cél a hízás, mert tömeget növelek. A sport különben se garancia a fogyásra. Volt olyan nap, hogy kb 150 km-t bicikliztem, de emellé simán megettem több mint 5000 kcalt. Egyébként a jóga nem sok kalóriát éget, ne csodálkozz.
2016. jún. 17. 19:11
3/14 anonim válasza:
A jóga csak akkor segít, ha kiűzi az agyadból az étel utáni vágyakozást. Ezek szerint nem űzte ki.
2016. jún. 17. 19:40
4/14 anonim válasza:
Nem a jóga a megfelelő mozgás, ha fogyni akarsz.
A jóga, bár fizikai igénybevétel, de inkább a lelki oldala a lényeg. Azt nem azért szokás csinálni, mert valaki fogyni akar.
2016. jún. 17. 19:55
5/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
Viszont ne ilyen kis tingli-tangli mozgást képzeljetek el, mindenféle megterhelő ászanát szoktam gyakorolni, szék póz, plank, oldalsó plank, csónak póz, napüdvözletek, stb. Aki ismeri ezeket a pózokat az tudja, hogy mindegyik kivitelezéséhez erőt kell kifejteni.
2016. jún. 17. 20:52
6/14 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy kell hozzá az izomerő, de annyi tápanyag nem, hogy a tartalékokhoz kelljen nyúlni. Becsapós a dolog, mert a kifáradás még nem jelenti, hogy nagyon sok energiát használtál hozzá fel.
2016. jún. 17. 21:09
7/14 anonim válasza:
Jártam jógázni. Az oktató mindenkinek elmondta, amikor először jött, hogy ha fogyókúrázni szeretne, akkor rossz helyen jár.
Tényleg nehéz, olyan helyeken volt izomlázam, ahol nem is tudtam, hogy vannak izmok :) De ettől még nem fogyaszt.
2016. jún. 17. 21:14
8/14 anonim válasza:
Mellette fuss és/vagy ússz. Az hatásosabb.
2016. jún. 17. 21:25
9/14 anonim válasza:
A fentiek helytálló magyarázatai mellé azt is hozzátenném, hogy fogyókuránál 80%-ot számít az étrend és 20%-ot a mozgás. Fontos az egészséges étkezés a sport mellett.
2016. jún. 17. 21:51
10/14 anonim válasza:
Szerintem rossz sportnemet választasz. Fogyáshoz a kardio-edzés a legjobb. Futás, biciklizés, ugrókötél, úszás, vagy aerobic, spinning, nem tudom mik vannak még. A lényeg, hogy aerob mozgást végezz, tartson 30 percnél tovább egy alkalom, és több izomcsoportot is vegyen igénybe. Attól be fog indulni a fogyás. :) És ha fogytál, utána már mehet a jóga, mert az izomzatod attól a fajta edzéstől szép tónusos lesz majd. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!