Letudok fogyni 30 kg-t igy?
Nyarra leakarok fogyni. Vissza 55 kilora. Most 85 vagyok 165 cm-hez.
Nekialltam heti ketszer 1 orat kondizni es 40 percet melluszni, emellett egeszsegesen eszem.
Igy nyarra lemehet?
Hat kondi alatt 20 perc taposogepet, es 40 perc futast ertek.
Meg neha taposo helyett bicikli
Ezek jók.
Mit eszel és mennyit?
1.vagyok
Hat ma pl ettem reggelire 2 magos kenyeret meg hozza felvagottat, ebedre egy pufirizst es nagyon nagyon keves salit ami meg megmaradt tegnaprol, es most vacsra csirkehusos salit:)
Egyetemista vagyok es kolis, igy a kajalasaimat csak igy tudom megoldani
Neha van hogy ha ugy vannak oraim akkor bufeben veszek fittness szendvicset, amiben van tojas,sali,paradicsom,egy darab felvagott. Es nagos zsemle ugye.
Ez azért kevés :o
Fehérje alig van..felvágottat ne egyél minden nap, nem egészséges. A többi ok, de egyél pl.túrót zöldséggel, joghurtot gyümölcssel, reggelire zabkása tökéletes.
Fitness szendvics. LOL.
Ha nem számolod a kalóriákat és/vagy a makrókat, akkor nem fogsz leadni 30 kilót, pláne ilyen semmi sport mellett...
Ettől sokkal több figyelmet és energiát kell belefektetned.
Hajajj.
Nagyon kevés abban a kajában a fehérje.
Fogyhatsz, mivel ez alapján a napi bevitel alapján+ a mozgással elég rendes deficitben lehetsz, viszont fehérje nélkül az izmaid lesznek az elsők, amik leépülnek.
Ha tényleg nem tudsz annyira kaját előkészíteni, akkor próbáld ki a halkonzervet, főtt tojást, ezek pikkpakk dolgok és adnak fehérjét, este meg egyél sovány húst/túrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!