Heti 2 edzésel letudok fogyni 5 kg-ot? Mi a véleményetek a spinning edzesről?
Ez lenne az ideális: [link]
Bármilyen zsírszegény húst ehetsz este, zöldséggel, főtt tojás(sárgáját nem célszerű), túró natúr joghurtal és ízesítve picit, vehetsz fehérje shake-t is.
Este zöldség, fehérje, zsír mehet szerintem, de mindenkinek magának kell eldöntenie, kitapasztalnia, hogy mi a jó neki. Van, aki mindig szénhidrátosan eszik, máshogy csak a hasa fáj.
Ha kalóriadeficit van, igazából bármit ehet az ember este (hogy mit érdemes, az más kérdés), legalábbis akinek nincs valami misztikus bekavarás, az emberi szervezet igen trükkös.
A gyümölcs és a joghurt a tipikusan "tévesen diétásnak felfogott" ételek csoport tagja, elég sok kalóriát tartalmaznak, és ha nagyon éhes vagy, akkor jobb kerülni őket, és alacsonyabb "kalóriasűrűségű" (nem tudom létezik-e a szó, de a Kcal/g- ot értem alatta) pl, zöldség, hús
Alternatív módon szét lehet húzni az étkezéseket (ha valamikor eszel akkor is, amikor nem vagy éhes(nekem pl a reggeli-tízórai volt korábban ilyen amikor itthon voltam 1 óra telt el), akkor "át lehet tenni" más időpontba, pl estére. A szervezet képes kezelni 1 napon belül az "energia ingadozást" a glikogénraktárakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!