Van valakinek valami étvágycsökkentő módszere?
A helyzet a következő: az utóbbi időben nagyon megnőtt az étvágyam, kb annyira, hogy naponta több tucatszor zabálok és ez nem túl kellemes súlynövekedéssel jár. Ezdeni már elkezdtem, de kellene valamilyen módszer arra, hogy elmenjen az étvágyam vagy valami hasonló.
(Csak hasznos válaszokat kérnék, a sz*r evés meg a "ne zabálj" kijelentésekre nem vagyok kíváncsi)
Az edzéstől megnő az étvágy,ez természetes.
Étrended van?
Gondolat elterelés.
Foglald le magad.
Ne gondolj az étkezésre úgy, mint az egyetlen örömforrásra vagy unaloműzőre.
Ne tarts otthon nasit.
Tervezd el, hogy egy nap mikor eszel, kb. miket és ahhoz tartsd magas.
Szia, lany vagy?
Mert ha igen akkor lehet csak azert nott meg az etvagyad mert megfog jonni, en 2 hettel elotte mindig zabalok egy csomot, aztan utana meg etvagyam sincs (miutan megjon)
Amugy nagyon nincs ilyen etvagy csokkento cucc, gyogyszereket semmikepp ne szedj szerintem..
Valamint igyal sok vizet, nekem az bevallt mikor fogyoztam, meg ha ehes is vagy egyel zoldseget, vagy valami nem hizlalo kajat:)
Lehetőleg akkor egyél, ha éhes vagy (az éhség és az étvágy két teljesen más dolog), s persze nem mindegy, mit... Ha csak ennél, de nem kell energia, akkor zöldségeket is lehet nassolni, teát meg efféléket. Ha éhes vagy, akkor pedig tápláló s téged laktató ételeket egyél, neked kell kitapasztalnod, mi ez. Tervezz egy jó napot és tartsd be (ez nehéz, nekem pl. sose megy, de sokat fejlődtem benne).
Az edzés jó, nekem az remek étvágy- és éhségcsökkentő, de van, aki fordítva van vele. De a kalóriakeretet növeli, az anyagcserét is gyorsíthatja és különben is jó.
Napi több tucatszor még én sem eszem, te bizonyára egyszerre aprókat... Nincs valami lelki gondod? Nem természetes így. Nekem pótcselekvésként vagy túl szigorú időszak után képes egész napos evés jelentkezni, elég fárasztó, hiába nem hízom tőle. Nem ehetünk folyton.
Az étvágynak nem kell elmennie, normális keretek közt azzal nincs baj, megvan a szerepe.
Az eddigi válaszokat köszönöm.
Igyekszem egyben válaszolni:
- Nem vagyok lány
- Az, hogy akkor egyek, mikor éhes vagyok nehéz, mert ha meglátom az ételt rögtön rávetem magam és folyton enni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!