Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Etvagycsökkentő van?

Jarold00 kérdése:

Etvagycsökkentő van?

Figyelt kérdés
Olyan ami hat is nem ugy mint a zöldteak.30 eves vok mindig is duci voltam aztan kb 4 eve lefogytam 17kg egy lanymiatt de ugyse kellettem neki igy szep lassan visszajött.aztan megismerkedtem vkivel aki elfogadott olyanak amilyen vok eljegyeztük egymast majd vege lett.es most ott tartok h zabalok ha ra gondolok szorongad tólt el es ennem kell es mostmar az elözönel is több van rajtam de folyton ehes vok igyis tudom ezek lelki okok de keptelen vok tullepni rajta nem megy es csak eszek meg eszek ja 187 cm magas vok 123 kg segitsetek hogyan mit csinaljak?
2015. jan. 14. 06:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán el kellene menned orvoshoz. Szorongástól evési rohamaid van ezért a szorongásodat kellene kezelni. Ha van pénzed menj kínai orvoshoz, akupunktúrával nagyon hamar le lehet fogyni, na meg étvágyadat idegeidet is képes kezelni. De van magyar orvos is aki ezzel foglalkozik Dr. Eőry Ajándok. 2 hónap alatt leszedi rólad a súlyfelesleget. Azon kellene elgondolkodnod, a kapcsolatod a másik nemmel miért nem működik. Ha rájössz mit hol rontasz el, az is sokat fog segíteni
2015. jan. 14. 07:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi hasznos volt a tanacs ilyesmire marmint akupunkturara nem is gondoltam remelem hasznalni fog
2015. jan. 15. 16:10
 3/4 anonim válasza:

Egyel magvakat! :) egeszsegesek az etvagyat is csokkentik + finomak.:)

Kezdj el edzeni es taplalkozz egeszsegesen, nem az mondom hogy salatan elj (neha azt is kell enni) csak ne mekis kajakat egyel, inkabb fot kajat,pl.: rizst + husit. Valtozatosan etkezz, egyel gyumolcsoket, zoldsegeket is.:) fuss, eddz hasra is. Utoljara lefekves elott 2 oraval egyel.:)

2015. febr. 4. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:

A fejben kell rendet tenni. Ha bánatos vagy ne az evéssel vigasztald magad, hanem keress valami más megoldást. Így csak a szívedet ereidet teszed tönkre

Nem csak edzeni, hanem kalória szegény étrendet is fogyasztani. A kettő együtt jó fogyókúra.Hogy fogytál le 17 kg? Akkor mit és mennyit ettél? Elsősorban cukros lónyálakat ne fogyassz. Ne egyél hamburgert, és ehhez hasonló egészségtelen kajákat. Nyers zöldségeket.Kevés kenyeret. A fogyókúra sose éhezéssel kezdődjön, hanem fokozatosan átállni egyre kevesebb és egyre egészségesebb étrendre

2015. febr. 5. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!