Inspiráció fogyókúrához?
Figyelt kérdés
Mi inspirál titeket,mi ad nektek erőt? Tudtok motivációs szövegeket, képeket? Ha elgyengültök,hogy mondtok nemet az evésnek?2016. szept. 22. 18:52
11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nevezném ügyességnek,mert elég szarul csinálom,mivel négy hónapja menstruációm sincs(ezelőtt mindig atom pontis volt) írtózatosan hullik a hajam és folyton fázom meg depis vagyok:(
2016. okt. 4. 03:51
12/15 A kérdező kommentje:
ajnos nem nevezném ügyességnek,mert elég szarul csinálom,mivel négy hónapja menstruációm sincs(ezelőtt mindig atom pontis volt) írtózatosan hullik a hajam és folyton fázom meg depis vagyok:(
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nevezném ügyességnek,mert elég szarul csinálom,mivel négy hónapja menstruációm sincs(ezelőtt mindig atom pontis volt) írtózatosan hullik a hajam és folyton fázom meg depis vagyok:(
14/15 A kérdező kommentje:
ajnos nem nevezném ügyességnek,mert elég szarul csinálom,mivel négy hónapja menstruációm sincs(ezelőtt mindig atom pontis volt) írtózatosan hullik a hajam és folyton fázom meg depis vagyok:(
15/15 anonim válasza:
Igen, mert sok hasznos tápanyagot megvontál magadtól, és koplalsz. Én elkezdtem fogyózni augusztusban, és szeptemberig csináltam, nagyon brutálul (minden nap 200 kalória és rengeteg edzés). Hát igen hülye voltam, de szerencsére időben észrevettem, épphogy elkezdett hullani a hajam, és voltam az ájulás szélén. Átkoztam magam, hogy milyen hülye p*csa vagyok, és a szeptembert a javulásomnak szenteltem. Elkezdtem rendesen enni, hajhullás megállító tablettákat vettem és a kezdetleges depiből is sikerült kijönnöm. Már helyrejöttem, és most szeretném újrakezdeni de sokkal normálisabban, és tudatosabban. Napi 1500 kcl, járok sportolni, rengeteg vizet iszom, elmentem dietetikushoz aki kialakított nekem egy normális étrendet. Október 5.étől tervezem a folytatást csak sokkal tájékozottabban és így már sikerülni is fog:)) Javaslom neked is még mielőtt anorexiás és kopasz leszel. És ezt jóindulatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!