Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -16kg után 39% testzsír....

-16kg után 39% testzsír. "Látszatfogyásom" lehetett?

Figyelt kérdés

Lassan adtam le a felesleget, fél év alatt ment le a -15 kg. Sportoltam is... Vagyis még mindig.

Jelenleg 77kg vagyok, 173cm, és 39% a testzsírom ami rengeteg... Sajnos előtte nem lett mérve, így nem tudom ment-e lejjebb. De nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem. A BMI-m majdnem normális, még mínusz 10kg-ot szeretnék leadni, de félek, hogy megint csak az izmaimból veszítenék.

Mi a véleményetek? Vagy lehet, hogy jól fogytam csak ennyire magas a testzsírom még így is, ezek szerint brutál magas volt?

#fogyás #glikogén #izomvesztés #látszat fogyás #látszatfogyás #izomból fogyás
2016. szept. 22. 16:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom eldönteni... Talán kevésbé vagyok zsíros, de mondjátok meg ti.

Az első képnél voltam valamivel kövérebb, a másodiknál meg még 1-3 kilóval több voltam, mint most.

[link]

[link]

2016. szept. 23. 09:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat fogytal, ez latszik a kepeken. Szerintem realis a 35% körüli testzsir, biztos regebben volt több, meg lehet egy picit a merö is pontatlan. Tenyleg ne keseredj el, nagyon ügyes vagy, lesz ez meg kevesebb % is. Nekünk nöknek amugy is alapbol több a testzsir %-unk. Probalj meg izmokat epiteni, azoknak több energiara van szüksegük, meg hat szebbek is. Ha okosan összeallitott egeszseges etrended van, megfelelö makrokkal nem letezik, hogy ne formasodj. Probalj meg felezni heti 2 futas es 2-3 sulyzos edzes ( vagy mas ami ezt kivaltja)
2016. szept. 23. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

hát a futás nem túl jó ilyen szempontból :( fogyni lehet vele, de izmot építeni nem. pedig az izomtól leszel formás.

próbálj meg heti 2-3 alkalommal súlyzós edzésre járni (kereshetsz valami órát ha nem akarsz egyedül lemenni egy terembe pl. crossfit)

egy idő után alakulni fog :) tényleg sokat fogytál, szép eredmény, de az izom azért kéne :D

2016. szept. 23. 12:01
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Képek alapján 50% volt a testzsírod, amikor fogyókúrázni kezdtél és kb 33-34% a mostani helyzet. Formásodásra Jillian Michaels dvd-ket javaslom 1-2 kg-os kézi súlyzókkal. Fehérjére figyelj oda, 1,7g testsúly kg-ként elég. A te esetedben ez 130 g. Szárnyashúsokban 100 g hú

2016. nov. 5. 16:04
 15/15 anonim válasza:
100 g szárnyashúsban 20 g fehérje van. 65 dkg hús/magas hús tartalmú sonka lenne ideális számodra.
2016. nov. 5. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!