-16kg után 39% testzsír. "Látszatfogyásom" lehetett?
Lassan adtam le a felesleget, fél év alatt ment le a -15 kg. Sportoltam is... Vagyis még mindig.
Jelenleg 77kg vagyok, 173cm, és 39% a testzsírom ami rengeteg... Sajnos előtte nem lett mérve, így nem tudom ment-e lejjebb. De nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem. A BMI-m majdnem normális, még mínusz 10kg-ot szeretnék leadni, de félek, hogy megint csak az izmaimból veszítenék.
Mi a véleményetek? Vagy lehet, hogy jól fogytam csak ennyire magas a testzsírom még így is, ezek szerint brutál magas volt?
hát a futás nem túl jó ilyen szempontból :( fogyni lehet vele, de izmot építeni nem. pedig az izomtól leszel formás.
próbálj meg heti 2-3 alkalommal súlyzós edzésre járni (kereshetsz valami órát ha nem akarsz egyedül lemenni egy terembe pl. crossfit)
egy idő után alakulni fog :) tényleg sokat fogytál, szép eredmény, de az izom azért kéne :D
Szia!
Képek alapján 50% volt a testzsírod, amikor fogyókúrázni kezdtél és kb 33-34% a mostani helyzet. Formásodásra Jillian Michaels dvd-ket javaslom 1-2 kg-os kézi súlyzókkal. Fehérjére figyelj oda, 1,7g testsúly kg-ként elég. A te esetedben ez 130 g. Szárnyashúsokban 100 g hú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!