Egészségügyi okok miatt egészségesen fogynom kell, leadhatok 3 hónap alatt 10kg-t?
Sziasztok.
Nemrég kezdtek el nálam autoimmun betegség miatt egy kezelést. 17 éves vagyok és jelenleg 58-59kg (170-171cm). Önsanyargatással fogytam le 62-ről 52-re, de hamar vissza is jött majdnem az egész (3kg híján).
Nem azzal van a probléma, hogy kövér vagyok, hanem azzal, hogy magas a testzsírszázalékom. A doktornő szerint egy kicsit le kéne adnom és izmot kéne fejlesztenem, hogy az injekció könnyebben felszívódjon és hatékonyabb lehessen a terápia, mert nagyobb adagot nem adhatnak a korom miatt és így valószínűleg nem lesz olyan hatással, mint alacsonyabb testzsírnál.
Sportolni sportolok, spinningelek kb. 3 hete heti 3x1 órát és sokat sétálok is. Súlyzózok is egykezes kézi súlyzóval, ám a mérleg meg sem mozdul. Sőt, már a nadrágaim sem jönnek rám.
Általában 1500-1700kcal körül eszem egész nap, de hát ugye sportolok is. Futni nem tudok, mert a térdem eléggé oda van és nem ajánlja az ortopéd orvost, mást viszont bármit szívesen csinálok.
10kg 3hónap alatt lehetséges? (3 havonta kapom az injekciókat és iskolakezdésre szeretnék tünetmentes lenni)
Először kell izmot felszedni, hiszen javítja az anyagcserét és növeli a szervezet tápanyagigényét, értsd többet ehetsz, mégis fogysz. Másrészről fogyásnál menni fog izomból is valamennyi bármit is teszel, szóval jobb, ha több van.
Mérleget felejtsd el, az a teljes súlyt méri, nem a zsírét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!