-16kg után 39% testzsír. "Látszatfogyásom" lehetett?
Lassan adtam le a felesleget, fél év alatt ment le a -15 kg. Sportoltam is... Vagyis még mindig.
Jelenleg 77kg vagyok, 173cm, és 39% a testzsírom ami rengeteg... Sajnos előtte nem lett mérve, így nem tudom ment-e lejjebb. De nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem. A BMI-m majdnem normális, még mínusz 10kg-ot szeretnék leadni, de félek, hogy megint csak az izmaimból veszítenék.
Mi a véleményetek? Vagy lehet, hogy jól fogytam csak ennyire magas a testzsírom még így is, ezek szerint brutál magas volt?
Azzal kezdtem, hogy lassan adtam le, fél év alatt ment le, ami lement.
Szénhidrátot a nap előrehaladtával csökkentettem, tehát reggel azt, délbe kevesebb, vacsira már inkább fehérjedús.
Kb. 5x ettem, uzsi, tízórai gyümi zöldség.
Lehet a kcal bevitelem kicsit alacsonyra sikeredett, kb. 1200-1400 között ettem.
Siman lehet meg 39% testzsirod.
53 kg testtomeg + 24 kg zsir.
Ha lemesz 20%-ra, ami tokeletes, akkor leszel 63 kilo. Most meg van 14 kilo felesleged.
Ha 30 kilo felesleged volt, akkor lehetett kb. 41% a testzsirod.
Nem tartom ezeke a szamokat elkepzelhetetlennek.
3asnak nem megy a matek, de segítek:
77 kiló 39% testzsír 77x0,39=30 kg zsír van most rajtad
93 kiló x testzsír 93xismeretlen=46kg azért ennyivel számoltam, mert feltételeztem hogy a leadott 16 kiló egésze zsír volt, tehát matek alapján kb 50% tzsről indultál és most vagy 39%on, ha leadsz még 10 kiló zsírt akkor pedig 30%on leszel (matek szerint persze)
Én is sokallom, testzsírszázalék mérőről. nem tudom mennyire mér pontosan, de elvileg jobb fajta.
Sajnálom, hogy az életmódváltásom elején nem mértünk, így most kicsit szomorú vagyok, hogy lehet nem is a testzsíromból fogytam. Az izmom se túl sok egyébként, azt hiszem 20% körüli, még éppen a normálba tartozott, persze éppen. Majndem a túl kevésbe.. :D
#3 vagyok, nekialltam megint, keso van mar nagyon :)
92 kilosan lehetett 44% a testzsirod. 51 kg lean + 40 kg fat Az kb. igy nez ki: [link]
Igy neztel ki?
Ha most 39% a testzsirod (47 kg lean + 30 fat), akkor kb igy nezhetsz ki: [link]
Igy nezel ki?
Igen? Akkor realis az adat? Nem? Akkor felre lett merve.
Szerezz be egy borredo mero kalipert, az jobban mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!