Súlytartó etrendbe milyen gyakran fér bele édesség, péksüti?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 18:51
11/11 anonim válasza:
Én ritkán eszem, de nem is nagyon kívánom. 2 hetente egyszer talán egy kis keksz, fagyi, fehér zsömle. Igyekszem ilyenkor másból lecsípni a bevitt kalória többletet, de abból sem történik semmi katasztrófa, ha ilyenkor "csalok", és ennyivel többet eszem. Háromszor edzek egy héten, az említett nassolós napokon kívül nagyon jól eszem, sok vizet iszom. Ez az 1-2 nasi nálam simán belefér, maximum nekem lesz kis lelkiismeret furdalásom, nem érzem olyan jól magam a bőrömben, mint ha nem ettem volna. Amúgy ha mértékkel eszed ezeket, és belefér a napi kalória beviteledbe, szerintem naponta sem okozhatnak gondot. Csak ne napi 2 kakaós csigát egyél plusz 1 tábla csokit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!