Testzsírszázalék csökkentés vegánként?
Azt ektomorfokra jellemző a magas testzsír kis súly mellett.
Sok fehérje(tofu, szója, bab, lencse, magvak, spenót, zab) és mérsékelt ch. Deficit kéne
Nem jön ki nekem se a matek.
Vagy a súlyod, vagy az izmosság vagy a háj nem igaz. Bocsi.
Esetleg képet felteszel?
Ha ilyen számokkal akad rajtad fölösleg, akkor elég gyenge izomzatod van. Ha izmos lennél, akkor kifejezetten szálkás lennél ilyen számokkal, talán túlságosan is, izmosságtól függően.
Azt el tudom képzelni, hogy a hasadon van 1 kiló zsír és kész, az is rosszul tud kinézni...
A fogyáshoz kalóriadeficit kell, az egészséghez megfelelő tápanyagbevitel. Hogy mennyire szénhidrátosan fogysz, rajtad áll, vegánként nem mennék túl alacsonyra, bár 80 grammot össze lehet hozni (az aminosavprofilt nem elemeztem ki, de változatos volt a fehérjeforrások köre), ha valaki zsírosan szeret enni (mert az nem tartható, hogy a szénhidrát és a zsír is alacsonyan legyen, az koplalás, 55 kilósan is).
A sok zöldség mindenképpen jó ötlet, megfelelő fehérjebevitel (hüvelyesek, egyéb zöldségek, olajos magvak, gabonák, a gyümölcsre ebben nehéz alapozni, ha az ember nem extrém nagy kalóriaigényű)... Állítsd össze magadnak, te tudod, mit szeretsz és milyen stílusban akarsz fogyni, mennyire szénhidrátosan és zsírosan, s mekkora lehet a fehérjeigényed...
Sportolok rendszeresen, és tényleg izmos vagyok (főleg a vádlim...brr) , de a vastag csontozatom miatt az egész alakom robosztus. És ezen szeretnék változtatni.
Ja és igen, a felesleg tulajdonképpen csak a hasamnál látszik (de ott nagyon!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!