Egy hónap után látszani fog az eredménye a futásnak?
Hetente hányszor jársz futni?
Látszani fog, csak te vagy más szemében?
Ha 5x mész akkor te is fogod látni, ha csak kétszer akkor te még nem fogod észrevenni
Ha az alakodon nem is lesz látható változás (ezt nem tudom), a futásban sokat lehet fejlődni ennyi idő alatt.
De igenis büszke lehetsz arra, amit elértél. Az első 5 km-es versenyükön is büszkék, akik a semmiről odáig eljutottak. Csak mert más még a gyerekek reggeliztetése és a munkanap előtt lefut 50 km-t szinte mindennap, még 5 km is nagy dolog annak, aki addig nem tudott annyit :)
Nekem 1 km talán majd ősz végére megy, de eddig évi 5 perc alatt volt a futásom, most pedig egy jobb héten van ennyi... Na jó, ez tényleg röhejes, de nekem fejlődés :D Gyalogolni szeretek és cipőm sincs még, de egy szárazföldi emlősnek szerintem kell tudni futni is...
Azt teheted, hogy futsz és reménykedsz. S ha nem 1, majd több hónap alatt tuti lesz látható eredmény is. Az ember hosszú életű állat, jó lesz az akkor is, nem?
én azt se nagyon vettem észre, hogy leadtam vagy 10 kilót. ugyanolyan daginak éreztem magam, csak az tűnt fel, hogy 3 lyukkal szorosabbra húzhatom az övem.
szóval szerintem mérd le magad több helyen mérőszalaggal, meg csinálj előtte utána fotókat, jó motivációt fog nyújtani. :)
amúgy persze lesz változás, 1 hónap alatt is, ha mellette a kajád is rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!