Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez katasztrófa SOS kérdés?

Ez katasztrófa SOS kérdés?

Figyelt kérdés
Tavaly ilyenkor 55 kg voltam,és igazából az étkezésem nem változott,nem mozgok azóta annyit és hát munkahelyet váltottam...ahol ennivalót még annyit sem eszek,hanem......nassolunk a kolléganőkkel...észrevetteem ugyab,hogy kúsztak fel kilók,dehát gondoltam neem is eszek egésznap,ez a mennyiség ppedig nem számít mértéktelen dőzsölésnek..persze...gondoltam..aztánn ráálltaaam a mérlegre,ami augusztus elején 61, 2 hete 63 ma pedig 65.9et mutatott...nem tudom ebből mennyi reális,mertha édeset eszem vizet kötök meg,így ált. A súlyom is több,na mondom utolsó nap,megeszem amit megkívánok hisz ma már tilos...ma reggel megjött...nem tudom miért éreztem azt,hogy bizony rávetem magam a mérlegre...kár volt...két hét alatt nem hízhattaam 63-66ra.. kizárt,annyit nem nassoltunk...kb ugyanannyit,mint 61 kg-san...nincs mese el kel hagynom mindent,ami cukros,lisztes újra...mert míg ezeket nem ettem,addig 55kg voltam..ennyit rontott a nassolás.. :( abban biztos vagyok,hogy a mérleg is rossz,mert ez lehetetlen,mikor kétszer ennyit ettem sem híztam ennyi kg-ra meg.. szóval mától sport,liszt,cukormentes kaja, nyugtassatok meg,hogy azért vet a latba 1-2 kg-t a mensi is :( :(
2016. szept. 14. 13:19
 1/8 anonim válasza:

Szerintem bátran higgy a szemednek és a mérlegnek! Hiába tagadod, hogy nem hízhattál a sok nasitól....

Az viszont pozitív, hogy nem holnaptól akarod kezdeni a tornát...és a többi korlátozást. Ha ezeket betartod, biztos lesz eredménye is :) Hajrá!!!

2016. szept. 14. 13:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért,telefonról írtam :)
2016. szept. 14. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, hogy milyen kérdésre vársz választ.

Igen, a nem megfelelő táplálkozás és a sport hiánya hizlal.

Igen, a menstruáció előtt-alatt gyakran többet mutat a mérleg. Majd 1 hét múlva is mérd meg magad (reggel, éhgyomorra), az már kb. reális lesz.

2016. szept. 14. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
A mensi bezavarhatott, de csak 1-2kg-t, úgyhogy a nassikról fokozatosan szokj le, és meglesz az eredménye;)
2016. szept. 14. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ajh, az ilyen kérdések, komolyan mit vársz? Állj a tükör elé, ott a válasz. És de igen, két hét alatt gond nélkül fel lehet szedni kilókat, nekem minden karácsony-szilveszter között "sikerül".
2016. szept. 14. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondod, hogy nem változott az étkezésed, amikor nasikkal tömöd magad? Az micsoda szerinted, kézműves szakkör???
2016. szept. 14. 15:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem...arra értettem,hogy rendes ennivalót szinte semmit (pl. Egy szendvics) vagy még annyit sem eszem egésznap..ezeket a nadikat sem kívánom,csak a szemem előtt vannak az édességboltban állandóan és a kolleganőktől megkívánom.. :(
2016. szept. 14. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor talán rakd rendbe a fejedben ezeket a dolgokat. Esetleg olvass utána a nasik összetételének, hátha kiderül, hogy egészségtelenek... Azokon élni tuti az, de amúgysem hiszem, hogy ideális táplálékot jelentenének... Még az én remek, fogyáshoz illő nasijaim sem jók önmagukban, eszem rendes ételt is.

Fene tudja, engem roppantul motivál az egészségem, a kifejezetten egészségtelen cuccok elhagyása (vagy minimalizálása, mert azért anyós remek sütijeiből eszem párszor egy évben) elég könnyű...

2016. szept. 14. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!