Ez katasztrófa SOS kérdés?
Szerintem bátran higgy a szemednek és a mérlegnek! Hiába tagadod, hogy nem hízhattál a sok nasitól....
Az viszont pozitív, hogy nem holnaptól akarod kezdeni a tornát...és a többi korlátozást. Ha ezeket betartod, biztos lesz eredménye is :) Hajrá!!!
Nem teljesen értem, hogy milyen kérdésre vársz választ.
Igen, a nem megfelelő táplálkozás és a sport hiánya hizlal.
Igen, a menstruáció előtt-alatt gyakran többet mutat a mérleg. Majd 1 hét múlva is mérd meg magad (reggel, éhgyomorra), az már kb. reális lesz.
Akkor talán rakd rendbe a fejedben ezeket a dolgokat. Esetleg olvass utána a nasik összetételének, hátha kiderül, hogy egészségtelenek... Azokon élni tuti az, de amúgysem hiszem, hogy ideális táplálékot jelentenének... Még az én remek, fogyáshoz illő nasijaim sem jók önmagukban, eszem rendes ételt is.
Fene tudja, engem roppantul motivál az egészségem, a kifejezetten egészségtelen cuccok elhagyása (vagy minimalizálása, mert azért anyós remek sütijeiből eszem párszor egy évben) elég könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!