Mit ehetnék délután? A mai napom katasztrófa
a reggelim : 4 szelet kenyér ( szeletenként 80 kcal volt, tehát én 500 ra tippelek, ha beleszámolom a köreteket is )
aztán ettem egy kis túrót + 150 kcal
de délután már, nem ettem szinte semmit, csináltam salátatálat, mi borzadály lett, tehát a 6. falat után azt mondtam, inkább nem eszek. ez gondolom olyan 100 kcal lehetett
megettem egy natúr jogjhurtot, 70 kcal
meg 3 almát az kb 120 kcal lehetett gondolom.
ez összesen : 940 kcal körül volt.
de én általában 1500 at eszek, és mellette futok hetente 4-5 ször 25 percet. de ma nem nincs energiám elmenni. ugye nem fog raktározni a szervezetem emiatt a nap miatt?
egyszerűen fogalmam sincsen mit egyek délután, mert izmot szeretnék leépíteni, így fehérjét nem ehetek. szénhidrátot megint nem ennék. de a saláta valami borzadály. akkor inkább éhezek, minthogy megegyem.
zöldség-gyümölcs
egy-két kocka étcsoki
izmot akarsz leépíteni? ha szabad kérdeznem miért? az izom pont a legjobb zsírfaló. minél kevesebb az izmod annál kevésbé fogysz.
egyébként meg vicces is amit írsz. azt hiszed ha fehérjét eszel attól nő az izmod?:)))) az izmod az edzéstől nő. és heti 4* 25 perces edzéssel szerintem nem lehetsz izompacsirta. én heti 5*50 percet edzek és nem vagyok túl izmos. szóval fehérjét egyél nyugodtan , a reggeli 4 szelet kenyeret meg mellőzd. én egy héten nem eszek annyi kenyeret.
de akkor már tényleg nem tudok mit enni :O
amugy azét, mert a lábaimat szeretném ha vékonyabbak lennének. Így szeretnék zsírból is és izomból is leadni.
eddig a vacsim mindig túró volt, joghurt, csirkehús. ilyenek. :) csak úgy gondoltam, hogy fogyok 2 kilót, aztán megint eszek majd fehérjét. aztán megint mellőzöm, aztán megint fogyasztok.
Hát nem tudom hány éves vagy, de látszik , hogy még fiatal nagyon
Egy csupa izmos, szálkás láb, az nem lehet vastag ! Ahoz testépitő kéne legyél és hormonokat kéne szedjél
Ami rajtad van az háj, mégha nehéz is elfogadni
Persze minimális háj, de hidd el, hogy a háj teszi, hogy nem tetszik a lábad, és nem az izom
Vagy talán olyan a lábad, mint ennek a hölgynek ? Mert ez csupa izom, de én nem hiszem, hogy a tiéd igy néz ki : [link]
Szóval az zsir, hidd el nekünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!