A mai napom katasztrófa volt, mennyi kalóriát ettem vajon?
Figyelt kérdés
Megettem 2 kiflit és 2 tál káposztafőzeléket, valamint a nőnapra kapott 1 tábla milka csokit..tudom. hogy nagyon pocsék volt...de a kalória mennyiség nagyon sok?2013. márc. 8. 21:36
1/2 anonim válasza:
kiflik 300
káposztafőzelék 400
csoki 550
ez semmi csak nem éppen jó kaja
2/2 anonim válasza:
A kalóriákat tekintve nem annyira vészes, viszont az összetétel már kevésbé bíztató...de mindenkivel előfordul egy ilyen nap, főleg nőnap...
ha ez megnyugtat ma én is elbasztam a diétámat: 2kifli sajttal, rántotta meg sajtos tallér tudom ez se a legjobb de legalább az édességböjtöt sikerült tartani.
Am meg visszatérve a kérdésre, fogyni nem fogsz a mai nappal, de sztem ha mozogtál, akkor azért hízni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!