Öt kilót szeretnék fogyni, de sehogy sem megy. Hogy sikerülhetne minél hamarabb ledobni a kilókat?
Figyelt kérdés
Sportolásra nemnagyon van lehetőség és idő, pedig futni jó lenne, az étkezéseimet meg akárhogy variálom mindig kudarcot vallok.2008. okt. 2. 11:23
11/12 anonim válasza:
Hogy a lustaság-e az, hogy valaki kövér, ezzel vitába szállnék. Természetesen a lustaság nagy mértékben közrehat, de nem ez a fő ok.
A fele a lustaság, a másik fele a genetika (ezzel lehet vitatkozni, de orvosokat, ha megkérdezünk, ők el tudják mondani a pontos választ).
Nagyon sok kövér ember van, aki nem lusta, hanem a hormonjaival van baj, ezért kövér. A sportolás persze sokat segíthet ezeknek az embereknek is, valamint a diéta (pl. lásd Nagy Fogyás című műsor), tehát mindenki le tud fogyni, ha akar. De ehhez semmi köze a lustaságnak.
12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos én is elég lusta vagyok a mozgáshoz és időm sincs...:S A steppert viszont jó ötletnek találom, de félő hogy megveszem, egy darabig mozgok rajta aztán megunom. Enni nagyon szeretek, ráadásul pont azokat az ételeket szeretem, amelyek a legkalóriadúsabbak. Édesanyám nagyon finoman főz, a párom pedig szakács, így elég elég kikerülhetetlen hogy ne egyek finomabbnál finomabbakat. Próbáltam már diétázni de mindig elcsábulok, és eszek..,eszek... eszek. Elég stresszes az életem, és az ideget is evéssel vezetem le. Nem vagyok nagyon kövér, inkább húsos, de azért annak az ötkilónak lekellene mennie hogy jól érezzem magam a bőrömben. Sajnos nekem nem sikerül ezt az ötöt sem leadnom :-(
2008. okt. 16. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!