Hogy lehetne ilyen hasam? (Képpel)
Na szvl, én lány vagyok, és lapos a hasam, de nekem nem tetszik. Én inkább ilyen kockahas félét szeretnék.
Most kb ilyen a hasam:
És ilyet szeretnék:
És ugye az első képen lévő lányoknak (és nekem is) csak lapos a hasa. A második képen lévő lányoknak meg látszik, hogy ki van dolgozva, hogy izmos/szálkás/tónusos vagy mi:DD Nekem az nagyon tetszik és az érdekelne, hogy hogy lehetne olyan hasam?*-* Kell diéta? Vagy csak edzeni kell? Vagy mindkettő? Segítsetek lécciii!!
14l 173 cm/ 50 kg
"Nemis csodát akarok"
Ó, dehogynem. Eleve azt hiszed hogy ez hosszu tavon fenntarthato mindenfele komolyabb beavatkozas nelkul, csak dietaval es edzessel.
Eleve a 173 centidre mar most nagyon vekony vagy, ha ebbol meg leadsz egy csomot akkor szerinted hogy fogsz kinezni?
Tehat te 15% alakarsz menni, olvasgass egy kicsit:
Idezek:
Sajnos sok hölgy, aki egészséges testzsírszázalékkal rendelkezik, úgy érzi, hogy kövér és nem elégedett az alakjával. És sok nő úgy gondolja, hogy a kívánatos testzsír mennyiség 12-14% között van. A valóságban azonban ez egyáltalán nem reális cél, hosszú távon nehezen tartható, és könnyen vezet táplálkozási rendellenességekhez és rossz egészségi állapothoz. Még 18-20%-os testzsír esetén is remek, sportos fizikumot tudunk felmutatni. Ennél alacsonyabb testzsír mennyiség csak akkor szükséges, ha valamilyen sportágban versenyzünk, és ekkor sem cél az, hogy hosszú távon ilyen alacsonyan tartsuk a testzsírunkat.
Azon hölgyek, akik tartósan 15% alatt tartják a testzsírszázalékot, jóval hajlamosabbak komoly betegségekre, sérülésekre és krónikus fáradtságra, mentális kiégésre és akár a menstruáció kimaradására is.
" Egyébként meg az igazi férfiaknak tetszik, "
Muhaha :) Mit tudsz te 14 evesen az igazi ferfiakrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!