Tényleg nagy a hasam? (képpel)
Figyelt kérdés
Az elején leszögezem, hogy nem érzem magam kövérnek. A hasammal is rendben vagyok. De anyukám állandóan azt mondja, hogy nagy a hasam...Szerintetek is? :O
2011. ápr. 6. 17:55
2/14 anonim válasza:
Nem nagy a hasad!:S
Az anyukádnak van szemüvege? Ha nem, akkor ideje lenni felirattatni egyet...ezt mond meg neki nyugodtan!
4/14 anonim válasza:
Anyukad biztosan irigy rad. Csak sajnalni tudom.
6/14 anonim válasza:
Dehogy nagy.Szerintem szép hasad van.Nehogy anyud miatt elkezdj fogyókúrázni.Amúgy egyik osztálytársam is tökre sovány, és ő sem gondolja magáról, hogy lenne hasa, és az anyukája meg azt mondja, hogy milyen nagy a hasa, közben tényleg abszolút nincs, sőt még hízhatna is..Szóval nehogy elhidd anyukádnak, hogy nagy.:)Amúgy én ezzel pont fordítva vagyok.Anya azt mondja, hogy nincs is hasam(lehet, hogy csak azért, mert nem akar megsérteni), én meg nagynak látom, de rajta vagyok, hogy lemenjen.
7/14 bix válasza:
azt akarja valszeg hogy ne hordj olyan felsőket amiből kilóg a hasad, ezért mondja, neked majd jó kisebbségi érzésed lesz és nem teszed. teljesen rendben van a hasad.
9/14 anonim válasza:
szerintem nem nagy, lehet hogy ülve hurkás és azért mondja. amikor nekem ilyen hasm volt az enyém is azt mondta, aztán ettem mint a hülye mert hogy úgyse nagy most meg fogyózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!