Szep estet bocsi ekezet nelkul irok. Mit tudtok tanacsolni?
168cm vagyok,70kg szeretnek le fogyni mert vannak emberek akik meg szolnak az alakom miatt. 16eves vagyok
Mit tanacsoltok mit tegyek? Lusta vagyok, szeretek enni futni szoktam. Tudtok egyszeru edzest itthonra es olcso dietat?
1-nek igaza van
én szeretem a húsisabb lányokat :)
Az nem hús, hanem háj és igenis tud zavaró lenni, főleg, ha nem oszlik el jól a felesleg. Van, akinek ennyinél szinte mind hason van.
Sokféle edzést végezhetsz, de az étrend a fő (persze a mozgás eleve alap, akár fogyni akarsz, akár nem, de csak amiatt nem fogy az ember). Az nem baj, hogy szeretsz enni, sőt, mivel egy embernek mindennap viszonylag sokat kell ennie, még jó is... Attól még ehetsz kalóriadeficitben és jól is lakhatsz, ha igazán jó az étrended (s nem vagy az a fajta, aki egyszerűen éhezik deficitben, nincs mese. de ez szerintem ritka).
Egy normális, nem flancos étrendet ajánlok, az nem drága. Valami jó kis állati fehérje, sok zöldség, hogy a kalóriát zsírból vagy szénhidrátból nyered (ajánlatos lassabb felszívódású, rostosabb fajtákat választani, személy szerint a gluténmentes gabonák mellett vagyok), az egyéni, amelyik jobban fekszik s amivel jobban működsz és jóllaksz. Ezt ki kell tapasztalni. Persze ehetsz gyümölcsöt is, ha akarsz, csak általában nem jó sokat bevinni fogyáskor, de ez is egyéni. Van, akit nagyon akadályoz.
De hogy tudj valtoztatni vegyel 2 kezi sulyzot kb 12k ft decathlonba van egy szett vagy veszel kulon 2 dbot ugy 10 es
Nekem a kaja havi 35-40 bol kijon azert az nem olyan sok ha azt nezuk a diakok mennyit koltenek a bufeben mindenfelere
Toltsd le a sargakapszula.hu rol az e bookot vagy androidra a playbol talan ios re van ingyen
Es abba van etrend az edzesrol alapok amit erdemes tudni aztan csak varni hogy menjenek le a kilok es ha a merlegen nem csokken a sulyod az nem szt jelenti hogy nem jo a tukrot is figyeld az fontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!