Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sosem voltam duci atlagos...

Sosem voltam duci atlagos testsulyom volt viszont moszanaban folyton durvan ingadozik. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Tavasszal eleg stresszes volt a suli, többet ettem es felszaladt ram par kilo .. Szuleim figyelmeztettek hogy ez igy nem lesz jo es amint elkezdodott a nyar ratertem az egeszseges eletmodra es rogton csokkent a testsulyom.. Aztan augusztusban egyre kevesebbet ettem de nem drasztikusan de a sulyom megint novekdeni kezdett.. Majd megint csokkenni.. Majd par hete folyamarosan tobb kilo leszek pedig az etrendem nem valtozik es mindig ugyanannyit sportolok.. Engem nem zavarna csakhat kapom otthon a megjegyzeseket h vegyek vissza a kajalassal pedig egeszsegesen etkezek es sose voltam nagy evo nem is eszek sokat.
2016. szept. 7. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj erről az orvossal és ha már a szüleid is támogatnak a fogyásban akkor lehetett volna nekik is ennyi eszük, h konzultálásra visznek dietetikushoz...
2016. szept. 7. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem írtál számokat. Súlyod, magasságod, hány kiló megy fel-le stb.
2016. szept. 8. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Mennyire eszel keveset? Lehet, észre sem veszed, de túl keveset eszel, a szervezeted elkezd minél többet raktározni, mert úgy gondolja, hogy nem tudsz elegendő kajához jutni.

De lehet valamilyen hormonális zavar is. Írtad, hogy suliba jársz, gondolom, tinédzser vagy. Ebben a korban a hormonok meg vannak kergülve. Nem árt, ha kikéred egy orvos véleményét.

2016. szept. 8. 12:16
 4/4 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de nem szedsz fogamzásgátlót?! Tobb ismerosom attól hízott meg! Vagy nem iszol cukros / alkoholos udítoket?! / Ezeket nem kajaként fogja fel az ember, viszont jelentos kaloriatobbletet jeletenek!/ Esteleg fagyit?!
2016. szept. 10. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!