Kinek mi számít ducinak?
Nekem nincs ilyen. Karcsú, normál (itt akadhat felesleg, de túl pici, ízlés dolga is, nem gond), van feleslege, kövér. Ez utóbbi kb. 20 kiló feleslegnél indulhat nálam, de bizonyára inkább kinézettől függ. Ránézek s nekem az vagy sem, habár nem bináris ez...
A duci elvileg a van feleslege szekció, de szépelgő kifejezés lehet kövérekre, tinilányoknál pedig a normál szint, nekrm nem szavam, no. Nem tudok vele sokat kezdeni.
A hibás szépelgés viszont a husis. A hús izom, nevezzük hájnak a hájat, akkor is, ha feszes a bőr. Vagy sehogy.
Ez mindenkinek egyéni. Nekem a kövér meg a duci nagyjából ugyanaz, csak udvariasabb a második.
Valaki azokra a lányokra használja a ducit, akiknek van csípője, széles a válla, pici pocak.
Mások megint máshogy értelmezik. Azon meg végképp nem érdemes vitatkozni, hogy ez kinél hol kezdődik, nem lehet megmondani.
Szerintem is a duci és a kövér ugyanaz. Én magamra a kövéret használom, baráti beszélgetésben a dagit. Ez utóbbi szerintem aranyos. A ducit nem szeretem, a husistól engem is kiráz a hideg.
Szerintem a még esztétikus, azaz keskenyebb derék, szélesebb csípő, de még nem kövér hölgyek jelzője a telt, vagy teltkarcsú.
A duci, kövér tehát véleményem szerint ugyanaz a kategória. A testalkatunk nem változik csak egészséges életmóddal, kifejezésbeli finomkodással nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!