Túl jól sikerült a diétám?
Sziasztok!
177cm magas vagyok, a nyár elején 85kg voltam, nagyobb megerőltetés nélkül lementem 81.8-ra a nyár folyamán. Egy hete nagyon belehúztam, rengeteg sport, erőnlét, stb és elég stabil -napi 1200-1400- kalóriabevitel.
Ahogy nézem annyira jól sikerült, hogy mostanra elértem 77-et. Még a hasamon van egy kis felesleg, elkezdtek a bordáim kilátszódni (ha kihúzom magam), amire kb 10 éve nem volt példa, a nyakam környékéről is mintha ment volna le némi zsír (bár ez lehet optikai csalódás), mert jobban látszódnak a csontok valamint nagyon kemény izomlázam is szokott lenni az edzések után.
75 volt a célkitűzésem, de ahogy nézem nagyon hamar meglesz. Hogyan célszerű leállni a diétával?
Én arra gondoltam, hogy fokozatosan növelem kalóriabevitelt (egyenletesen az összetevőket), egészen addig amíg a csökkenés meg nem áll. Onnantól kezdve pedig mindig igyekszem a mozgásigényhez megfelelően táplálkozni.
fogyassz annyi kalóriát, amennyi a súlyod megtartásához kell, ami gondolom több lesz mint 1400. ahogy írod, fokozatosan növelheted.
valamint nem kell annyira fehérjékre támaszkodni, mintha low carb diétáznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!