Mi a vélemenyetek erről a módszerről amely által sikerült -10kg ot leadnom?
Mindent eszek amit épp megkívánok,legyen szó bármiről. Annyi csak a feltétel,hogy este 8 utan mar nem eszek,max neha gyumolcsot.
Leirom,hogy ma mit ettem,illetve mit fogok még.
Reggeli 1db Mcdonald's sajtburger
Tizorai coop narancs izu jeges desszert,fél tábla csokoládé (milka oreo)
Ebed 2 tányer tejfoloshus
Vacsora 1 zsomle melegszenvics (vaj,sajt,sonka,uborka)
Vizet es cukros uditoket kívánás szerint iszom
Borzasztó az ízlésed, ha állandóan ilyeneket kívánsz meg...
Egyébként ebben semmi módszer nincs. Az emberek kb. 90%-a diéta nélkül sem eszik este 8 után.
Perrrfektóó tökéletes! forradalmi!
Szóval még 7órakor bedarálhatsz egy óriás pizzát, ha 8-ig elfogy? Öregem, nem rossz ötleteid vannak neked! kipróbálom ok?
Egyébként akárhogy számolom (bár csak fejben), akkor sem nagyon jön ki a kalóriadeficit - bár az is igaz, hogy nem tudom hány cm és kg vagy, csak tippelek + nem mondtad mennyi idő alatt fogytál. De ha ilyen étrend mellett te fogytál 10 kilót, akkor menjél el az orvoshoz és mondd meg neki hogy tulajdonképpen a semmitől fogytál, és vizsgáltasd ki magad, de komolyan. Mert ilyen étrenddel nem tudsz fogyni, akkor mindenki könnyen lefogyna. :D
De ha extrém túlsúlyos vagy(150 kg körül), aki eddig a fent leírtaknak az 5x-ösét ette, akkor nem szóltam. Akkor normális.
Hála istennek nem kamu :)
Regota akartam mar tartosan lefogyni,most sikerul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!